Reklama

Reklama

I Love Luci

(festivalový název)
  • Velká Británie I Love Luci
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie / Dánsko, 2010, 13 min

Obsahy(1)

Komedie o chybějících zubech, neopětované lásce a schopnosti jednoho psa ovlivnit budoucnost dvojice, která bude vždycky trochu mimo. (Festival krátkých filmů Praha)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

bassator 

všechny recenze uživatele

46th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2011 - PRAGUE SHORT FILM FESTIVAL PRESENTS - Festival krátkých filmů Praha uvádí (I Love Luci / I LOVE LUCI / I Love Luci) - Někomu se toto zdá vtipné, mě trapné... - 1. 7. 2011 - kino Espace Dorleans - Karlovy Vary - 10% ()

Ruadek 

všechny recenze uživatele

Film získal cenu diváků na Festivalu krátkých filmů Praha 2011. Velmi zábavný film o dvojici, která k sobě svým způsobem patří ( ač ONA se snaží aby to tak nebylo ) a je permanentně mimo. Vše se točí okolo zůbů, které psí tlamička nenechala ležet - nakonec lze prostě jen citovat film : " Cesty páně jsou nevyzpytatelné " . :) Velmi příjemný film, tak akorát dlouhý aby se v něm odehrálo vše, co mělo. ()

Reklama

kachlirm 

všechny recenze uživatele

Tento kraťas oceněný diváckou cenou na Festivalu krátkých filmů Praha nám ukazuje trochu lásky trochu humoru a náhled do prostření drogově závislých. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Tento krátký film se dostal mezi deset finalistů mezinárodního filmového festivalu Manhattan Short 2011. V konečném diváckém hlasování se umístil na třetí pozici. (Zbyisek)

Reklama

Reklama