Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (134)

PollyJean 

všechny recenze uživatele

Púa jsem neměla v oblibě už jako dítě. Nebylo mi jasné, proč obdivovat někoho, kdo se stará jen o to, jak nacpat svůj plyšový břich a když udělá nějaký dobrý skutek, je to vždy náhodou nebo omylem. Když v této verzi Prasátko visí s hlavou ve včelím hnízdě a chválí Púa, jak to má dobře vymyšleno, zatímco Pú mlátí do hnízda klackem, rozhodně mi to nepřipadá směšné, spíš děsivé. Je pravda, že v tomto světle vychází v této verzi větší část postav ze Stokorcového lesa jako nechutní sobci (např. "geniální" sova, která v jámě s ostatními klidně zapomene, že umí létat) nebo poloviční blázni (militantní králík, i tygr je tu magorný víc než kdy jindy). I když odhlédnu od tohoto snad zbytečně hyperkritického pohledu, přesto mi přijde tato verze ve spoustě aspektů úplně zbytečně přehnaná (inu, klasická Disney metoda) - od přeslazeného zpěvu některých pasáží, po tygrovo týrání Ijáčka nebo projekci všeho zlého do smyšleného Brzoběda (či jak se vlastně ten tvor v různých verzích překladů nazývá). ()

Rokle 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na moje milované parťáky, místo toho jsem dostal kratinkou epizodku bez obvyklého humoru. Upozorňuju, že jsem rád, že jsem to viděl doma na DVD, protože Pú trvá pouze 62 minut a z toho je snad posledních 8 minut vyplněno závěrečnými titulky. Bohužel, tentokrát je zápletka totálně vycucaná z prstíku, že jsem ani já, který si užívá většiny animované tvorby v kině, nedokázal vypnout a naladit se na diváckou notu pětiletých dětí. Hudební čísla jsou mimo, zasahování vypravěče do příběhu je leckdy spíše na škodu a postavičky jsou na můj vkus ještě hloupější než dříve. Uznání si zaslouží pouze prasátko, které je nejpracovitější ze všech. Za jeho vykopanou díru by se nemuseli stydět ani lovci mamutů :) ()

Reklama

Macintosh 

všechny recenze uživatele

Medvěd hnědý se páří od května do července. Se svým druhem zůstává několika dnů, ale i týdnů. Samice dosahuje pohlavní dospělosti v 5. až 7. roce života, zatímco samci se páří o několik let později, až když jsou mohutní a silní, což je důležitý předpoklad při soubojích o samice a území. Samice má utajenou březost, kdy se časné zárodečné stadium nevyvíjí. Mláďata se rodí po 6-8 měsíční březosti při zimním spánku. V případech, kdy nemá matka dostatečné tukové zásoby se často mláďata rodí mrtvá nebo umírají krátce po porodu. V jednom vrhu bývá průměrně jedno až čtyři mláďata. Nejčastěji se rodí dvě, ačkoli byly zaznamenány i případy, kdy měla samice v jednom vrhu pět mláďat. Velikost mláďat závisí na věku matky, lokalitě a množství dostupné potravy. Starší samice rodí zpravidla větší mláďata než samice mladší. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh Macka Pú je zatiaľ najlepší. Nádhernú animáciu dopĺňajú krásne a chytľavé pesničky. Príbeh je pútavý a je v ňom množstvo komických scénok, ktoré sa mojím deťom páčia. S deťmi sme sa neskutočne bavili a odvtedy ide u nás táto rozprávka skoro každý deň. Vrelo odporúčam všetkým rodičom, zábava zaručená. Dávam 95%. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Dokonale zvladnuty dabing (Oslik is the best), opet povedeny pribeh, klasicka animace (malovane mazle pozadi a ostre postavicky)...jen kdyby tech pisnicek bylo mene..nechapu, jestli v dnesni dobe musi opravdu kazda klasicka Disneyovka obsahovat 1pisnicku na 5minut stopaze a jestli je to opravdu to, co deti chteji...dospelaci to fakt neradi, za to rucim :D. I pres to vsechno, na rok 2011, perfetkne zvladnuta prace, smekam a jsem rad, ze i dnes jsou zde lidi, kteri jsou schopni vyprodukovat takovou klasiku :). ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama