Reklama

Reklama

Můj život bez vás

  • Francie Et soudain, tout le monde me manque (více)
Trailer 3

Rodinný život se neobejde bez komplikací... Zvláště, když váš otec, kterému je skoro šedesát, čeká se svou novou ženou dítě. Když Eli sdělí šťastnou novinu svým dvěma dospělým dcerám, obě jsou patřičně otřeseny. Dom se sama snaží dítě adoptovat a Justine mění bez ostychu partnery jako ponožky. Eli a Justine si nikdy moc nerozuměli, a tak vymyslí otec plán, jak se se svou dcerou sblížit - tajně se spřátelí se všemi jejími bývalými partnery. Jenže když se Justine znovu zamiluje a Eli je krůček od toho vše zničit, jsou rodinné vztahy na pokraji katastrofy. Dokážou vše napravit, nebo už je příliš pozdě? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (16)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Dostal sem se k tomu náhodou. Nejdřív mi to jen tak hrálo v pozadí a já u toho dělal věci do školy a nevnímal to, potom jsem se trochu zakoukal. Hrála tam ta herečka z Hanebnejch panchartů, co mi tam nesedla, ale tady byla sympatická a ta postava jejího táty byla taky docela zábavná. Takovej nenápadnej film co už asi nikdy neuvdim a zapomenu ně nej, ale šlo to. ()

Killingjoke 

všechny recenze uživatele

Tyhle francouzské filmy já můžu. Je to sice plné sentimentu a patosu, nicméně to dokáže chytit u srdce. Kdyby tohle natočili v USA, byla by z toho asi hodně divná limonáda. Ale Francouzi takové filmy prostě umí, namíchat mozaiku lidských životů, výborně vybrané hudby a dialogů, kdy i vtípky z trošku hrubšího zrna vyzní tak nějak něžně. Tento film možná není ničím zvláštní, přesto je velmi zajímavé sledovat další z mnoha variant na téma rodiny, na téma vztahu otce a dcery, na téma vzájemného zraňování, hledání odpuštění a cesty zpátky. Ne, tento film opravdu není nijak zvláštní nebo snad originální, na druhou stranu má obrovské srdce, vtipnou a krásnou Mélanii Laureant a pro mne má krom toho ještě jednu zásadní vlastnost a tou je fakt, že jsem se u něj po celou dobu nenásilně usmíval a to pro mé občas kamenné srdce znamená opravdu mnoho… ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Michel Blanc se po "Une petite zone de turbulences" ocitl jednou nohou na mym hereckym black listu. Teď je tam celej. --- Jedni čekaj dítě, táta nechce. Druzí nemůžou, oba chtěj jak diví. A všichni se navzájem znaj. Poněkud ohranej konflikt; přesto jsem zalitoval, že se na něj nakonec jaksi zapomnělo. Místo toho kupředu vystoupil Blanc s dalšim otravnym charakterem, ke kterýmu si snad ani nejde najít cestu. Věčná škoda. --- Plusy: působivě otáčivá kamera ... Mélanie Laurent alias druhá Marion Cotillard (herecky i vzhledově ji částečně připomíná; ten úsměv hlavně!!) ... pár jemně vtipných okamžiků odkazujících na tu nejlepší francouzskou tvorbu (Paypal, "If he was my father..."). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Typicky šedesátkový drama. Obrovským plusem je Mélanie Laurent, která kde se objeví, tak je maximální radost na ní koukat. Vlastně ona byla jediný důvod, proč jsem z filmu nespustil oči. Na druhou stranu je to francouzský film s největším product placementem, co jsem snad kdy viděl. Jako, takovou drzost nemají snad ani Nováci a Primáci s jejich čupr seriály dohromady. První scéna ve Starbucks mě třeba vysloveně sejmula. Nejlepší bylo, jak všecko, co si ve filmu zaplatilo reklamu, mělo maximálně viditelný logo snad ze všech úhlů. Jako drama je ale tenhle film těžká klasika, nebejt Mélanie, tak i dost slušná nuda. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Jako většina dalších dávám průměrné tři, je to taková skoro až podprůměrná podívaná, ve které Mélanie Laurent zachraňuje, co se dá, ale bohužel ani ona nedokáže zázraky. Je to takový rodinný mišmaš, vezmu-li tu rodinku popořádku: židovský tatínek, který je tak nějak na zabití z několika důvodů, že si v 60 udělá dítě, je asi to nejmenší, jeho manželka tudíž asi taky nebude úplně normální, nevlastní sestra Mélanie s manželem mi taky dvakrát sympatický nepřišli a postava Mélanie sama: no popravdě řečeno, na rentgenu (i když ten jeden přístroj mi připadal spíš jako CT) snímkovat topinkovač, mikrovlnku, lednici a mnohé jiné věci taky asi není úplně normální... Je teda fakt, že tam bylo pár vtipných momentů, ale od slabšího průměru to nezachránily a Mélanie to vytáhla aspoň do toho průměrnýho průměru. Film, který asi stačilo vidět jednou. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama