Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně smýšlející gymnaziální učitelka Andrea je žena v nejlepších letech. Její manžel, žádaný zubař specialista, myslí jen na svou práci a ženě nevěnuje dostatečnou pozornost. Andrea se proto upíná k vyhlídce na společnou dovolenou během letních prázdnin. Mezitím jí však začne nadbíhat jeden z jejích studentů. Andrea jeho dvoření bere jako projev nedospělé nerozvážnosti a ačkoli jí zájem mladého muže lichotí, striktně si udržuje odstup. Napětí se vyostří, když mladík přejde k doslovnému vyznání svých citů a přímým návrhům. Zakrátko si o údajném poměru učitelky a studenta začne šuškat celá škola. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tenhle námět (student + učitel love) mě obvykle baví, ale tady mě nebaví mdlé provedení. I když chlapec je přesně ten typ, kvůli kterému by se postarší žena mohla zapomenout, a Ursula Karven je rozhodně právoplatná milfka. TV jednohubka k nedělnímu obědu, která nezaskočí. (2,5*) ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Film o vztahu citově frustrované provdané učitelky v nejlepších letech se studentem, který se do ní osudově zamiluje, a síle pomluv v jejich okolí staví na komplexním vykreslení mnohoznačných postav v nelehké situaci. Přízračně pro zdejší zastřešující linii vyznačující se pochopením pro city mladíka a komplikovanou pozici starší ženy, která se snaží navzdory lichotícím vyznáním z jeho strany udržovat odstup, ale nezájem manžela ji nepřináší oporu pro odolávání výpadům, se na IMDB ostře liší hodnocení mladíků ve věku do 26 let a naopak starších mužů. ()

Angelopul 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný německý televizní film s ohranou zápletkou a schematickým scénářem. Pro babíčky je to ale rozhodně kvalitnější zábava než zírání na výplachy typu 865. dílu ordinace v ulici. ()

sheldonka. 

všechny recenze uživatele

Snímek, který rozhodně ničím neurazí. Hodně se mi líbilo prostředí, zpracování i herci. Ráda to shlédnu ještě jednou. ()

Reklama

Reklama