Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v Grizzly Lake řádí sériový vrah, zabíjející studenty. Riley ale i tak více zajímá mladík jménem Clapton, kterého miluje už celé roky, ale přebrala jí ho kamarádka... Riley je studentkou na střední škole v Grizzly Lake, ale rozhodně nepatří mezi populární žáky. I přesto se kamarádí s mladíkem jménem Clapton Davis, který je považovaný za nejvíc cool týpka na škole. Clapton randí s Ione, která byla kdysi kamarádkou Riley, ale pak si začala s Claptonem a jejich přátelství se rozpadlo. S trojicí kamarádí ještě Sander, který se pokouší sbalit Riley, ale ta mu úspěšně odolává. Jednoho rána byla jedna ze studentek střední školy velmi surově zabita u sebe doma, což studenty značně vyděsilo. Vrah napadl i Riley, když se pokoušela oběsit ve škole, ale nikdo jí to nevěří. Vrah ji nejprve zkouší zabít ve škole a pak i u ní doma. Policie se však na to netváří ani podruhé. Tentokrát je tam ale Clapton, který Riley vyslechne. Clapton má sice pro Riley slabost, přesto chodí s Ione. Vrah znovu udeří až na večírku u Sandera, kde zabije bývalého přítele Ione, který se chtěl o Ione poprat s Claptonem. Ředitel Verge na tyto události reaguje tím, že podezřelé studenty nechá po škole. Jeden z nich je vrah. Po škole zůstalo několik žáků, ale byl tam i jeden, kterého nikdo neznal. Jmenuje se Elliot a je po škole už 19 let v kuse. Ve filmu ve zkratce vidíme celé ty roky zpět a hlavně to, že s ním první den byla po škole i Ione. V tu chvíli se dozvíme o příběhu Ione a její matky, které si vyměnily těla, a Ione se se svojí duší vrátila do matčina těla v roce 1992. Její matka se zase zmocnila jejího těla v současnosti a právě ona začala chodit s Claptonem. Ione si s matkou vyměnila tělo, aby vyhrála v taneční soutěži. Ione je v minulosti úplně nadšená. Jen se do ní zamiloval mladý ředitel Verge, ale Ione ho nechce, takže se pokusí všechny zabít bombou, ale to se mu nepovede, jen si zjizví obličej. Když jsme se dozvěděli příběh Ione, vracíme se do současnosti, kde musí skupina studentů zjistit, kdo je vrah. Zatímco se dohadují u filmu, podle kterého vrah zabíjí, jeden z nich je zabit. A zatímco všichni vyšilují, Elliot dokončí své výpočty o konci světa a zjistí, že má nastat za 10 minut. Protože ví, co konec světa způsobí, pošle Toshiba, který zůstal také po škole, Riley do minulosti, aby všechny zachránila... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád normální film,normální parodii.Tohle je trochu jak malinový pivo.Hezky se vo tom mluví,je to točený jinak,ale chlastat se to nedá.Píčovina a ztráta času.Když pak člověk zjistí,kde se tenhle rejža udělal,a to na MTV,kde vo nic dobrýho nezakopneš,tak jsem doma.0%.P.S.Je úplně nádherný,jak některý přechytralý bukvice vo týhle dementálnosti dokážou napsat třicet řádek a víc,Chacha,chichi,chocho. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naprosto úletová, ke konci značně chaotická, středoškolská vyvražďovačka, na kterou se musím podívat ještě jednou, abych mohl být konkrétnější ke smysluplnosti děje, protože přiznávám, ztratil jsem se v tom takovým způsobem, že 93 minut se mi zdálo jako dvě hodiny. V tuto chvíli ale můžu říct, že jsem se bavil mnohem lépe než při téhle zamotané noci. Prozatím 70%, ale pokud to bude sedět, tak klidně zvýším na plný počet. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Spíš čistá teen komedie, než horor, tak trochu parodie na Vřískot a jemu podobné vyvražďovačky a víc než trochu hrozný salát. Pěknej rozjezd, vydržet atmosféra prvních dvaceti minut, neváhám dát čtyři hvězdy, ale ona se z toho náhle vyklube teenagerovská matlanice, kdy na mě zavála atmosféra Awkwardu, jenže bez Jenny a jejího sarkastického humoru, samotnej závěr to už je matlanice totální. Zdejší humor mi připadal blízký tomu, kterej znám ze Skřekotu, ale tam mi sedl daleko víc, možná proto, že jsem ten film sjížděla v době, kdy jsem ještě sama byla teen. 40% ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa neskutočne vydarilo ... teda ...... ehmmmm ...... svojim spôsobom. Jeden z najuletenejších filmov, ktorý som kedy videl (musím sa hecnúť a urobiť zoznam). Na mňa to všetko fungovalo, každá jedna, jediná častica tohto filmu, celý ten nekonzistentný mix mal svoje podivuhodné čaro a celé je to tak neopísateľne hlúpe až to prekračuje hranice geniality. Ja som sa bavil až príliš na to aby som udelil iné hodnotenie, i keď sa to prie s logikou a podobnými vecami. Viac takýchto filmov a hneď budem spokojnejší ... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vidět to v té době, tak asi oukey, ale dneska jsem si při sledování téhle přeplácanosti, připadal už pěkně starej. Natočeno je to fajn, nechybí skvělá hudba, celkem v pohodě herci a dojde i na několik slušných Gore scén. Zasmál jsem se ale asi jen jednou (móda Ed Hardy a Von Dutch) a chvílemi jsem u toho dost zaspával. Slasher úlet pro puberťáky. Slabší tři. (CZ dabing) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Postavu televizního reportéra Brandona Czeczouceau hraje jeden z v té době nejznámějších a nejvýdělečnějších pokerových hráčů světa Daniel Negreanu. Není to jeho první cameo, objevil se již ve snímcích X-Men Origins: Wolverine (2009) a Lucky You (2007). Negreanu je syn rumunských emigrantů, což nejspíš vysvětluje příjmení postavy reportéra. (Viko)

Reklama

Reklama