Reklama

Reklama

Držitelka Oscara Charlize Theron si zahrála Mavis Gary, autorku literatury pro mládež a bývalou královnu krásy, která se brzy po rozvodu vrací do svého rodného městečka v Minnesotě. Chce si připomenout dny své slávy a také oživit dávný vztah se svým přítelem ze střední, který je však šťastně ženatý a právě se mu narodila dcera. Jenže návrat domů je mnohem obtížnější, než si představovala. Mavis se naštěstí spřátelí s bývalým spolužákem, který se stejně jako ona ještě nevymanil ze středoškolských dní... (Magic Box)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (325)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Niekomu príde "depresia" do života len na krátku chvíľu, niekto sa v nej stále potáca ... Theron bola v sračkách komplet celý film, chvíľu si to akoby nechcela pripustiť, chvíľu si to naplno uvedomovala ... ale film vypovedal, to čo chcel vypovedať ... čakala som úplne niečo iné a dostala som totoK ... 3* ()

castor 

všechny recenze uživatele

Výborně napsaná a ještě lépe Charlize Theron zahraná postava Mavis povyšuje tohle komediálně laděné drama alespoň na lehce nadprůměrnou záležitost. Musím ale předeslat, že Reitmanovy předešlé kousky Juno i Děkujeme, že kouříte mě za srdce rozhodně nechytly, Lítám v tom se mému vkusu sympaticky přiblížilo a Znovu a jinak ho zase příjemně podráždilo. Reitman znovu na můj vkus tak trochu zůstává chladným a zase ne všechny motivy (někam) dotáhne. Stejně jako kdysi úspěšná spisovatelka Mavis píše brakové knihy, tak i Reitman předkládá záměrně brakový námět s pochybným poselstvím, místy je hůře čitelný a osobitý. Přesto nabízí sžíravou a hořkou sondu do deprimované hrdinky, která marně loví svou dávnou lásku, chová se u toho nedůstojně, sobecky. Reitman trochu jinak, Theron pečlivá ve výběru rolí opět naprosto výborná (oscarová nominace překvapivě schází)!! ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání z trošku neobratného závěru a celkově z doposud nejslabšího Reitmanova filmu se dostavilo, ovšem to zdaleka není vše. Jako první do očí udeří charismatická a šarmantní postava Charlize Theronové - tento film je o ní a ona ho v podstatě dokáže utáhnout sama. Snoubí se v ní dětská naivita, adolescentní rebelství, navenek snobská přetvářka, uvnitř dobré vesnické srdce. Je to člověk, který dýchá skrz obrazovku a její životní patálie jsou vykresleny vskutku lidsky a "uvěřitelně". Reitman měl pro jednou štěstí, že i na vratkém, zdaleka ne tak bohatém scénáři, jako minule, dokázal díky hlavnímu charakteru vystavět film, který je jakoby všední, ale přesto dokáže oslovit. 7/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Výjimečný film především v tom, že hlavní postava je nesmírně nesympatická kráva. Ale je to Charlize Theron a její sex appeal sahá až do vesmíru, takže má to něco do sebe. Škoda, že krom vyhrocené oslavy tam není moc výjimečných momentů. Přesto silné 3 hvězdy. Ale bacha je to spíš drama, rozhodně né komedie. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VĚC SE MÁ TAK. S BUDDYM SLADEM JSME SI SOUZENI. A JÁ JSEM HO PŘIŠLA ZÍSKAT ZPĚT“..... /// Je jí sedumatřicet a je zralá tak pro Chocholouška (a ne pro film). Americkej Perfect Days bez gaye (ale může si tady bejt člověk něčím jistej?). Půl hodiny – celkem nuda (zlatá Chýlková.... ne, ne, pozor... Charlize je super, jen... prostě je to kráva). Vtipný? Co je asi tak vtipnýho na ženský před čtyřicítkou....? (sorry holky, já vím....).Nešťastná troska, která se vrátila do rodnýho zapadákova se rojí kolem Buddyho, je trapná a (samozřejmě) to o sobě neví. Má kliku a potká ještě jednu rozbitou osobu (Matta), jenž taky žije pod tíhou střední školy a vykládaj si, kdy že to byli lepšíma lidma. Naštěstí už bude konec (zlatá Chýlková!). Závidět lidem ŠTĚSTÍ? V jednadvacátým století? Ve čtyřiceti? I když - co je to ŠTĚSTÍ? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Američanka před čtyřicítkou. 2.) Na škole mi parta týpků rozmlátila čuráka. 3.) Ujel mě vlak (ten životní). 4.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Během scény, kdy Mavis (Charlize Theron), prochází obchod s oblečením, prodavačka nabízí pomoc, a Mavis se zeptá, zda mají něco od Marca Jacobse. Theron je ve skutečnosti velký fanoušek newyorského designéra módy. (zuza99)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

20.04.2012

Moc pěkně se nám poslední dobou rozjela. V Znovu a jinak podala jeden z nejlepších výkonů kariéry a brzy ji uvidíme ve dvou filmech, které patří k nejočekávanějším trhákům letošního léta – ve fantasy… (více)

Reklama

Reklama