Reklama

Reklama

Držitelka Oscara Charlize Theron si zahrála Mavis Gary, autorku literatury pro mládež a bývalou královnu krásy, která se brzy po rozvodu vrací do svého rodného městečka v Minnesotě. Chce si připomenout dny své slávy a také oživit dávný vztah se svým přítelem ze střední, který je však šťastně ženatý a právě se mu narodila dcera. Jenže návrat domů je mnohem obtížnější, než si představovala. Mavis se naštěstí spřátelí s bývalým spolužákem, který se stejně jako ona ještě nevymanil ze středoškolských dní... (Magic Box)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (325)

predators 

všechny recenze uživatele

Příběh do rodného města navrátivší se zoufalky, která trapně oblbuje kdysi bývalého přítele, nyní ženáče otce. A následuje jedna trapná situace za druhou a vede to nakonec k tomu, že se vyspí s polomrzákem. Charlize Theron je sympatická, ale tato role mladé dospělé je smrtící. Což není její chyba! 30% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Veškerý kouzlo filmu se jmenuje Charlize Theron, ta v tom nehrát, tak má film stejnej význam jako ponorka na Sahaře. Charlize je stále krásnější a krásnější až mám pocit, že nejkrásnější bude tak dvacet let po svý smrti. Krom krásy má však i schopnost zahrát v libovolným žánru na výbornou a to i v žánru sračka ke kterýmu tenhle biják má jinak celkem blízko. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Jason Reitman "umí". Nie je to rana medzi oči ako jeho predchádzajúci film, ale zas raz ma dostal. Všatko stojí a padá na božskej Charlize Theron, ktorá dodáva svojej postave uveriteľnosť, psychologickú hĺbku, no predovšetkým svojou autenticitou vlastne ťahá celý film. A nesmiem zabudnúť na vynikajúci scenár- žeby si Diablo Cody spravila takú malú sebareflexiu?:) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jedno vím jistě. Charlize bude kus i v osmdesáti. Nasadit ji do tohohle filmu byla perfektní volba. Ona není jen skvostná baba, ale i skvostná herečka. Žánrově je to však spíše drama než komedie i když párkrát jsem se také musel zasmát. Určitě každý z nás si někdy tu otázku určitě položil. Coby bylo kdyby ? Jak by vypadal náš život dnes, kdybychom se tenkrát rozhodli tak a tak, odhodlali k tomu a tomu a neodbočili na onu výhybku na té křižovatce, kde se rozhodovalo o dalším směru v našich životech... Zejména v těch okamžicích smutku, naštvání, zrady či hodnocení ušlé dosavadní cesty to člověka napadá. Mavis se nachází v právě takovém stavu. Její dosavadní život není nic moc. Sice se jí podařilo vymanit z vidlákova a chytit se ve velkoměstě jako celkem úspěšná spisovatelka, ale není šťastná. Její svět je složen z notebooku do kterého píše další a další kapitoly nekonečného románu pro mladé, psíka, kecání s kámoškou a občasného sexu... Mail od její bývalé školní lásky s fotkou narozeného dítěte ji totálně rozhodí. Najednou si uvědomí, že ačkoliv si doposud myslela, že celkem něco dokázala, není to nic. A tak se rozhodne svoji bývalou lásku dnes ženatého muže s dítětem získat zpět. Zabalí se, do autorádia zasune kazetu s písničkami z dob střední, které jak příboj vyvolávají vzpomínky a žene si to po dálnici domů, do míst, kde už leta nebyla. Cíl má jediný. Získat svého chlapa zpět za jakoukoliv cenu. Stejně nemůže být coby ženáč s děckem podle jejího chápání šťastný... Někde ve skrytu jeho duše musí přeci dřímat vzpomínka a snad i touha na ni.. Charlize od začátku rozehraje slušný herecký koncert a na svoji dávnou lásku pozvolna vybalí celý arzenál ženských zbraní. Jenže ono se nic neděje... Když jsem viděl jak jí blesky šlehají vzteky z očí při pohledu na koncertující manželku, říkal jsem si jak skvostně tu nenávist jako herečka dává... Jak se však děj pomalu rozvíjí dál a dál, začne vám být Mavis líto. Víte že má problém, že bojuje s osamělostí, ale že to dělá neblbějším možným způsobem... Velmi dobrá záležitost ! Za mne to jsou 4 loky z láhve Coly Light. * * * * ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Sebavedomá, závistlivá, nešťastná, opustená, nedostupná, dúfajúca, predstierajúca, závislá, drzá. Najviac bude pasovať označenie zúfalá mrcha. Veľké dieťa, čo chce svoju hračku. Dievča, čo vlastne nikdy nedospelo, ale všetci okolo nej to dokázali. Krásne ženy to majú v živote občas naozaj ťažké. Raz ráno sa prebudia a zistia, že ...Skvelá Charlize Theron tiahne celý film na svojom hebkom chrbáte a zaraďuje Mavis do môjho rebríčku Top 10 ženských postáv. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (13)

  • Scéna ve Woody baru v Minnesotě byla natáčená v New Yorku na Long Islandu. (zuza99)
  • Během scény, kdy Mavis (Charlize Theron), prochází obchod s oblečením, prodavačka nabízí pomoc, a Mavis se zeptá, zda mají něco od Marca Jacobse. Theron je ve skutečnosti velký fanoušek newyorského designéra módy. (zuza99)
  • V scéne, kde Mavis Gary (Charlize Theron) vyťahuje v aute z kabelky kazetu, vidno, že je pretočená úplne na začiatok. Keď ju však dá do prehrávača, kazeta sa spustí počas piesne. (Laslo)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

Charlize Theron a zrození futuristické agentky?

20.04.2012

Moc pěkně se nám poslední dobou rozjela. V Znovu a jinak podala jeden z nejlepších výkonů kariéry a brzy ji uvidíme ve dvou filmech, které patří k nejočekávanějším trhákům letošního léta – ve fantasy… (více)

Reklama

Reklama