Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, ale zato slušne napínavý thriller. Kto má rád filmy odohrávajúce sa na jednom mieste s minimom postáv bude určite spokojný. Je to Brooksov debut a nie zlý, takže tohto týpka budem naďalej sondovať a dúfať, že ma v blízkej dobe opäť poteší. Nieje to úplná bomba a náročnejšieho diváka možno neosloví mierne prostý scenár, ale fanúšikov horroru (v tomto prípade skôr thrilleru) určite "BANKOMAT" nesklame. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ježíšku na křížku, tak tohle je hodně light horor pro hodně nenáročné diváky ... Řemeslo celkem slušné, ale jinak je to všechno šíleně zaměnitelný, už pár minut po zhlédnutí si z toho víceméně nic nepamatuju. A ne, Němec mi doma věci neschovává. Ale k dobru budiž přičteno, že mě to sralo spíš pasivně než aktivně. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Mě to teda moc nebavilo, a to hlavně proto, že mi celý ten film přišel strašně předvidatelný a neoriginální. Ani samotné trio uvězněné v budce s bankomatem mi nebylo nijak sympatické, pač se mi zdálo, že se chovají tak nějak připosraně. Já teda nechci hrát machry a možná bych se v dané situaci zachoval stejně, ale tak ten chlápek byl sice velký a silný, ale oni byli přece TŘI! Tak kdyby se na něj vrhli všichni najednou, tak je přece všechny naráz nepřepere, to mi nevykládejte. A i kdyby, tak se mohli každý rozběhnout jiným směrem a všechny by pronásledovat nemohl, ne? Ale o čem by ten film pak byl, že? No tak dobrá tedy. Film mě místy docela nudil, pač časem došlo na obligátní ponorkovou nemoc, kdy si všichni zúčastnění vyříkali, čí to je vlastně chyba. Kromě žvanění se tam v zásadě toto tolik nestalo a kam se bude děj ubírat, jsem uhodl prakticky okamžitě a to včetně toho, jak to celé dopadne (ano, přesně takový konec jsem čekal). Takže co? Takže nic. Tohle je prostě jen další (pod)průměrný filmík, na který se dozajista brzy zapomene. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Když se na to podívám s nadhledem, nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, to ne. Kecal bych ale, kdybych řekl, že jsem se někdy nesmál - smál jsem se totiž opravdu každou chvíli nad silnou demencí hlavních tří aktérů - film je totiž přeplněný nelogičnostmi až k prasknutí! Na to, abych každou vypisoval jsem přílíš líný, ale řekněme že každou situaci, kterou nějak vyřešili, byla řešena naprosto nelogicky, silně do očí bíjící... A to je dost škoda, protože jak jsem řekl, nedá se říct, že by to byla vyloženě totální nuda -- nelogičností je tam ovšem tolik, že opravdu nad scénaristami zůstává rozum stát... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Traja kolegovia sa v noci po večierku ocitnú uväznení v bankomatovej búdke, keď na nich vonku čaká zlovestná postava, ktorá nemá problém odpratať zo svojho zorného uhla ostatných okoloidúcich. Bez karty síce nemôže prísť za nimi dnu a tak ostávajú v relatívnom bezpečí, no zároveň aj v prehlbujúcej sa neistote; predsa len čo všetko človek musí urobiť, aby dostal políciu k bankomatu? Zo začiatku ma film trochu štval, keďže som sa snažil rozmýšľať nad reálnosťou, logikou a náhodami, na ktorých je z časti vykonštruovaný, a z čoho som si vyvodil určité závery, ktoré som vo finále očakával. Veľké plus je, že sa nepotvrdili a koniec je vcelku nečakaný, menšie mínus však je, že ten koniec vôbec nie je postačujúci, aspoň teda pre mňa. Pokiaľ by však malo prísť pokračovanie, ktoré by z týchto finálnych odhalení vychádzalo, nebol by som vôbec proti. Ináč sa mi to ale zväčša páčilo; malo to atmosféru, grády, chladnokrvného záporáka a celkovo chladný dojem, ktorý vyvolávalo nielen zasadenie filmu do vianočného obdobia, ale aj jeho neustále filtrovanie do modra. A aj keď v logike tu samozrejme nemá význam príliš vŕtať, v rámci hororovej story by to kľudne mohlo fungovať ako taká moderná Urban Legend. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)
  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama