Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

freddy 

všechny recenze uživatele

Sex bez závazků. I o takovém tématu může pojednávat romantická komedie, a vůbec ničemu to nevadí. Bohužel tahle komedie má tu chybu, že byla velice předvídatelná a nenabídla nic navíc, čím by mohla vybočit z dlouhé a nepřeberné řady filmů ze stejného žánru. Vlastně nebýt toho, že v hlavních rolích jsou zde k vidění známá herecká jména, jako je Ashton Kutcher a Natalie Portman, tak by tato komedie zřejmě prošla kiny bez nějakého většího diváckého zájmu, ale právě díky těmto hercům stálo za to se na film podívat a rozšířit si v rámci tohoto žánru své obzory. I když tím samozřejmě neříkám, že ten film byl špatný, to opravdu nebyl, ale bohužel nebyl ani originální, ani ničím výjimečný, prostě klasická story o tom, jak on se zamiluje do ní, ona mu dlouho odolává, nakonec si to ona rozmyslí, ale on už nemá zájem, zkrátka je zde naskládané jedno klišé na druhé a na jedno zhlédnutí je ten film plně dostačující. Jak už jsem napsal, film považuji pouze za klasický průměr, a z toho důvodu ho hodnotím průměrnými třemi hvězdami. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originální romantická komedie na téma "hlavně nezávazně". Mnoho znás se s tímto případem už setkali a ve většině případů to končí podobným způsobem. Hodně dobrý děj, parkát jsem se zasmál. Nejzajímavější je však herecké obsazení Natalie Portaman (Emma) a Ashtona Kutchera (Adama), kteří se k sobě hodili jak vejce vejci. Po dlouhé době romantická komedie, která stojí za zhlédnutí. Kdo očekává závěr jiný než v typických romantických komedií, tak ať na to ani nekouká. U romantických snímků je to pořád klišé, s kterým ale vždy počítám.. 8/10 = 80% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Emmo, my souložíme. – Já vím." A já jsem se, na rozdíl od většiny uživatelů, skvěle bavil. Bavil bych se ještě víc, kdyby bezstarostný průběh vztahu nevztahu nenarušila zbytečně nezbytná chvilka dramatického nepochopení, ale to nic nemění na tom, že se pokusím sestavit ještě lepší menstruační kompilaci než Adam. ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

ne, proboha, tohle vážně nešlo dokoukat. nepomáhal alkohol, půlhodina tlučení hlavou o zeď ani jiné sebepoškozovací snahy... naštěstí ovladač ukončil (ú)trapné (u)trápení v čase 28:56... snímek, jenž svou tupostí navozuje divákovi až fyzickou bolest mozku, nemá jinde než v koši co dělat. odpad! [2. wayFUCKý HD FEST] ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ani nie komédia, skôr veľmi ľahký film snažiaci sa pobaviť. Tento žáner filmu neviem presne definovať - je to niečo medzi komédiou o vzťahu, sexe, láske a romantickým filmom pôsobiacim na city diváka. Lenže z komédie to málo veľmi málo a scén, ktoré by stáli hoci len za úsmev bolo pár a ako romantika to na mňa nepôsobilo vôbec, keďže samotný scenár bol jasný už z traileru a žiaden ďalší vývin postav sa nekonal. Sex ako ústredná záležitosť bola fajn istý čas, ale na 108 minút to nestačilo a teda okrem Natalie Portman, ktorá je stále sexi a "hot" (aj v lekárskom plášti keď chce) tento film ani nemá čo ponúknuť. Ja som to dopozeral kvôli nej..., ktovie, či to bude stačiť každému. [2 a pol *] ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Pod filmem je mimo jiné podepsána i produkční společnost Natalie Portman (Emma) Handsomecharlie Films. Ostatně, herečka se původně měla projektu účastnit jen jako producentka. (Mr.Hudson)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)
  • Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas. (Mafyn)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama