Reklama

Reklama

Ame to shōjo to watashi no tegami

  • Japonsko Ame to Shoujo to Watashi no Tegami: Short Short Story (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Romantický
Japonsko, 2005, 6 min

Obsahy(1)

Mladé dievča Katari sníva o tom, že sa raz stane spisovateľkou. Rozhodne sa napísať svojmu spolužiakovi dopis, v ktorom sa mu vyznáva z lásky. Bohužiaľ, láska zostáva neopätovaná... (Madsbender)

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Má to celých 6 minut a tak mě to nestihlo otrávit tak extrémně, jako kdyby byla stopáž řekněme několikanásobná. Je to asi především pro dívky a tak se tu jaksi podivně probírají city mladé hrdinky, která dostala svou první odpověď na milostný dopis a protože chce být spisovatelkou, tak jí to vzalo hned z několika důvodů... Její myšlenkové pochody a asociace jsou podivné stejně jako vyústění, které jsem sice asi pochopil, ale nic to ve mě nezanechá. Jediný moment, který mě malinko pobavil byl, když si to malé děvčátko přitáhne kufr na spaní (spolu s tím co tomu předchází). Kresba je vážně amatérská, ale to bych i odpustil, protože tuším, že tohle nebude projekt pod záštitou nějakého velkého (kdo ví jestli vůbec nějakého) studia. Hudební doprovod se také příliš nepovedl. Viděl jsem hodně mnohem lepších krátkých anime, ale nepobuřuje mě to tak, abych měl potřebu být extrémně přísný a tak končím na 3/10, protože dobré to rozhodně moc není... ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Prvé 3 minúty som si vravel, že keď prekusnem skutočne ohavnú kresbu a ešte ohavnejšiu 3D animáciu (ktorej je našťastie ako šafránu), ako aj "miernu" naivitu príbehu a mizernú "hudbu", celkom to ujde. Druhá polovica ma však svojou demenciou vzrastajúcou matematickou radou a absolútnymi nezmyslami odohrávajúcimi sa na mojej obrazovke (ani som sa nestačil diviť) presvedčila o opaku. Radšej sa tomu vyhnite oblúkom, ale zasa na druhú stranu vás to nezabije. 10% Video tu. ()

Reklama

Reklama