Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně navnadil a já jsem očekával, že se z klauna po návratu stane něco jako Funny Man, ale bohužel. Přesto se jedná o docela roztomilou blbinu plnou mozků a střev a taky sympatických herců. Až budou příště Amíci hledat herce pro ty svoje romantický hovadiny, ať si skočej do Irska. Třeba pak aspoň čtvrtina z nich bude aspoň trochu koukatelná. 50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho! Skvělá připomínka osmdesátkových slasherů včetně záběru z pohledu toho, kdo má v napřažené ruce nůž (Halloween). Ošklivé děti (spratkové na zastřelení) si na narozeninovém večírku tropí bžundu z roztržitého klauna. Ba co víc, klauna stojí neslavné představení život... Leč všeho dočasu, nejen dobří holubi se vracejí. Na večírek po šesti letech mnozí jen tak nezapomenou, nekteří ovšem nebudou vzpomínat vůbec... Báječné gore - poctivá trikařská práce bez falešných pixelů - je nápadité a vtipné. Mozková zmrzlina? Deštníček proti krvavému dešti? Pejsek z tenkého střeva? A navíc důkaz, že kočka má devět životů! Výborná kamera, dunivá hudba a hektolitry kečupu. Tajemný rituál na hřbitově připomene staré dobré gotické horrory, navátivší se klaun pak minimálně Noc oživlých mrtvol. Hvězdu strhnu za debilní osazenstvo. Tolik nesympatických mladých lidí...je snad hledali po celém Irsku! A taky jsem čekal, že klaun vykydlí všechny na večírku, jenže on šel jen po vybraných. A taky neměl kulomet ani sekačku, škoda, i tak jsem se pěkně bavil. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Oslava desať ročného chlapca je v plnom prúde. V závere párty prichádza zlatý klinec programu - Klaun. Jeho frky však nie sú najoriginálnejšie čím sa stáva pre skupinkou malých spratkov terčom nevyberaných posmeškov. Keď už sa zdá, že to nemôže byť horšie, klaun po nešťastnej zhode náhod, ktorej deti dopomohli, prichádza o život. Po niekoľkých rokoch sa však vracia zo záhrobia, aby sa pomstil všetkým, ktorí sa onoho večierka zúčastnili. Starý taliansky horor v novom šate doplnený o niekoľko štýlových gagov, čierneho humoru ( scéna s mačkou, fúkacia hlava, Sagan vs Velitsovci ). Prvá polovička mi neprišla nijak zaujímavá, no v tej druhej som sa nie len pobavil, ale videl aj niekoľko slušných gore scén. Všetko je to však na priemernej úrovni. S prižmúrením jedného klaunov-ho oka, úroveň troch hviezd. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zastesklo se mi, tak jsem po HODNĚ dlouhý době vyčmuchal i nějakou tu vyvražďovačku. Tahle je komediální, v hlavní roli klaun (nesnášim ty zmrdy) z hrobu, s docela slušným nápaditým brutálem a la Troma - tedy nápaditým rozuměj, není to jen monotónní ohánění se nožem. A je to ta nejklasičtější subžánrová šablona - tragická smrť, po letech jsou z prcků teenageři a ublížený magor se vrací pomstít na párty. Co jiného dodat, než co už tu padlo... Vůbec žádný klenot, kde úplně chybí napětí i pořádné charisma jakékoli z postav, ale na druhou stranu dostatečně v pohodě oddychovka, vymlácení kočičích životů jsem se i já -kočičí milovník- chtě nechtě musel zasmát. Víte-li ucházející slashery v rozmezí posledních pár let, co jsem nehodnotil, budu rád za tip ;) (dík Bloody13) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem se tak trochu zaměřil na filmy s klaunskou tématikou a tak jsem samozřejmě nesměl opomenout ani tuto nepříliš známou irskou hororovou komedii. Už jen proto, že nejde jen o další tuctovou zápletku, jak by se na první pohled mohlo zdát. Sice i zde se tvůrce držel „osnov“ slasheru, ale okořenil je slušnou dávkou černého humoru, gore i bizarních situací. Čímž si samozřejmě získal alespoň částečně mé sympatie, protože přestože neměl moc zkušeností, dokázal se s tím poprat a připravit mi několik opravdu vydařených momentek. Největší pozornost si samozřejmě zaslouží klaun "Stitches", který se ještě v reálném životě řadil spíše mezi loosery (což bylo vidno nejen jeho buranským chováním, ale i nepříliš povedenými čísly). Ovšem ve chvíli kdy díky rituálu svých kolegů dostal šanci svou show dokončit, se druhé šance chopil s velkou grácií a své oběti rozhodně nehodlal ušetřit. S některými z nich si opravdu vyhrál a divák se tak dočká nejen morbidních momentů, ale i pořádné dávky gore (tu odletí hlava, tu dojde řada na oko či mozek…). To vše navíc okořeněné jeho typickým černým humorem (hláškami). Co se jeho protivníků týče, tak jde o klasickou bandičku dospívajících děcek, kteří tu jsou vlastně jen do počtu, aby bylo koho zabíjet. IQ moc nepobrali, ale za to jim už stačil zachutnat alkohol i drogy a nadešel čas i pro sexuální radovánky (v určitých scénách si tvůrci jistě vzali inspiraci z Prciček). Ale to že se jim producíruje po baráku mrtvý klaun – to už většina z nich nechala bez povšimnutí. Krve z nich však stříkalo dost a to tu přece šlo především… ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama