Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Yeah! Yeah..! Fuck me, clown! Fuck me, clown!“ Laik se diví, coulrofobik hasne. Zhýralý zombie-šašek předvede výkvětu irské mládeže své číslo groteskní pomsty. Pod šapitó osmdesátkových slasherů, s principálem hýřícím nápady a hektolitry krve stříkající z kvítka na klopě. Trošku mi to připomínalo Krustyho, jak si před lidmi bonvivánsky zapálí doutník stodolarovkou a pak ji o samotě za rohem rychle uhasí. Sebevědomé, však vědomé si svých možností. „Everybody Happy?“ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Amatérská kokotina, ale ještě celkem snesitelná.Marně byste hledali atmosféru, McMahon si absolutně neví rady s vyprávěním příběhu, film mu vůbec nedrží pohromadě, výprava se mu doslova rozpadá v rukou a jen točí scénu po scéně, které na sebe násilně stříhá a vůbec nevede herce aby mu v tom splácaném guláši něco dokázali odehrát.Zajímavý je, že začátek na dětský oslavě s dětskýma hercema mu jde dobře a film vypadá na malou chvilku jako profesionální, ale to vše se vypaří po pár minutách.Příběh nená cenu vůbec komentovat, typický snůžka zhovadilostí a nudných keců před příchodem klauna.Čekal jsem nějakou tlející děsivou hroudu, ale klaun za 6 let pod zemí vypadá úplně stejně jako když na párty "upad" na nůž.Atmosféra neexistuje, herci hrajou křečovitě a zasekaně, vraždy sou nudný a směšný ( trapný né zábavný ) a já v tom zoufale nepovedeném výplodku hledám nějaká pozitiva.Na 2* to je s vodřenou prdelí, hlavně za toho natvrdlího kámoše co zpunktoval tu párty, klaunovi se občas povedla solidní hláška a asi 4x sem se docela zasmál a Lorna Dempsey je kurevsky šukatelná, jinak se nedá mluvit vůbec o ničem.Většina z nás, amatérských tvůrců tvořících v ČR by to natočila s prostředky režiséra McMahona daleko lépe, svižně, zábavně, brutálně a s daleko větší porcí černýho humoru a hlavně pevnějšího vedení příběhu.Amatéřina hadr, z Conora nic moc nebude.35%. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející slasher se zombie-klaunem, tudíž nepřijdete o srandičky typu pejsek z nafouknutých střev nebo umlácenou kočičku. Škoda ale je, že si na tuhle vybíjenou s nápaditým gore musíte počkat dobrou půlku filmu. Ta první totiž poměrně dost nudí. Co je však neodpustitelné, tak je absence koziček a hlavně atmosféry. Tolik humoru je až zbytečnost. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho! Skvělá připomínka osmdesátkových slasherů včetně záběru z pohledu toho, kdo má v napřažené ruce nůž (Halloween). Ošklivé děti (spratkové na zastřelení) si na narozeninovém večírku tropí bžundu z roztržitého klauna. Ba co víc, klauna stojí neslavné představení život... Leč všeho dočasu, nejen dobří holubi se vracejí. Na večírek po šesti letech mnozí jen tak nezapomenou, nekteří ovšem nebudou vzpomínat vůbec... Báječné gore - poctivá trikařská práce bez falešných pixelů - je nápadité a vtipné. Mozková zmrzlina? Deštníček proti krvavému dešti? Pejsek z tenkého střeva? A navíc důkaz, že kočka má devět životů! Výborná kamera, dunivá hudba a hektolitry kečupu. Tajemný rituál na hřbitově připomene staré dobré gotické horrory, navátivší se klaun pak minimálně Noc oživlých mrtvol. Hvězdu strhnu za debilní osazenstvo. Tolik nesympatických mladých lidí...je snad hledali po celém Irsku! A taky jsem čekal, že klaun vykydlí všechny na večírku, jenže on šel jen po vybraných. A taky neměl kulomet ani sekačku, škoda, i tak jsem se pěkně bavil. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Rozkošný splatter, kde není o chutně nechutné scénky žádná nouze a dojde i na násilí na zvířeti. V pitoresknosti a nereálnosti pak McMahon zachází přesně  o jeden krok za hranici normálna a tak všechny postavy a jejich charaktery jsou téměř normální a celé vyprávění se jen lehce houpe ve vlnách podivna. Gejzíry krve, střeva jako nafukovací balónky, mozeček alá zmrzlinka, kočka jako obušek.... Ten klaun je prostě čtverák! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama