Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O vynálezavosti žen, jejichž manželé mají někdy svérazné názory na ženskou rovnoprávnost... Manželství je jako obležená pevnost, kdo je venku, chce dovnitř, kdo je uvnitř, chce ven. Tři manželské páry jsou postupně vystaveny nenadálým situacím. Jak vše dopadne, uvidíte v mikrokomedii Jiřího Melíška z roku 1977. (Česká televize)

Recenze (9)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatná TV inscenace, u které se sice člověk nesměje od začátku do konce, ale pár perliček tam je..."Já jsem věrný, ne jako jiní...A když na mě přijde náhodou nějaká hříšná myšlenka, já jí hned rozetnu prací." Výborné jsou obzvlášť Martička, Věruška a Boženka, z nichž nejvíc exceluje asi Zdenička (Herfortová). ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Trojica veselých ženáčov sa rozhodne navzájom si otestovať a oznámkovať manželky. Nie, nejedná sa o péčko, ale o brnenskú televíznu komédiu bakalárovského strihu, ženičky spočiatku nevedomky podstúpia skúšky, aby neskôr prevzali kontrolu nad situáciou a zrovnali mužíčkov do late. Žiadny extra zázrak, no nejaké tie vtipné momenty sa sem-tam nájdu a ako bizarný produkt plejsment celým dielom prestupuje nenápadná propagácia brnenského veletrhu. "Steve McQueen by záviděl!"  ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Zrovna tak jsem si to představoval, ale již jsem si netroufal." Neprávem nedoceněná oddechová komedie, jež je zároveň velkou reklamou na BVV, vyprávějící o skvěle sehrané partě tří kolegů a kamarádů, kteří aby otestovali jejich manželství, své milující manželky postupně postaví do tří nenadálých situací a které jejich manželky, čirou náhodou odhalí. Zkrátka, "Jenom žena ví, čeho je schopna žena". ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve 3. minutě a 45. vteřině a ve 42. minutě a 32. vteřině je možné pod horním okrajem obrazovky vidět mikrofon. (EKLEKTIK)
  • V čase 11:28 jde zahlédnout na stole stín mikrofónu. (Duoscop)

Reklama

Reklama