Reklama

Reklama

Hitlerovy válečné stroje

  • USA Weapons at War: Hitler's War Machine
všechny plakáty
USA, 1993, 128 min

Obsahy(1)

Hitlerovy elitní tankové jednotky tvořily ocelovou pěst jeho armády. Tanky - tato revoluční obrněná zbraň se stala symbolem převahy nejmodernějších německých technologií. Dokument z cyklu Zbraně ve válce přináší příběhy mužů a strojů - příběhy Hitlerových mohutných tanků. Vypráví o tom, s jakou rychlostí a palebnou silou německé tanky ovládaly bojiště za 2.světové války a o revoluci ve strategii vedení tankové války. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Na to, že je dokument (špeciál z cyklu Zbraně a války) z roku 1993, to bolo veľmi slušné. Výpovede vojakov vtedajších amerických, spojeneckých, ruských a dokonca aj nemeckých armád tomu dodávali punc autentickosti. Prezentovanie strojov bolo kvalitné, čo-to sme sa dozvedeli aj zo stratégie tankových divízií v boji. Dnes možno štandart, ale pred 21 rokmi určite nie. Hodnotenie: 75% ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Dokument divákovi přiblíží příběhy německých vojáků a revoluční zbrań, kterou Hitler za 2 světové války používal. Tanky spolu s geniální strategií vytvářely obrovskou palebnou sílu a dominantní postoj Adolfa Hitlera.. Velmi slušně zpracované dílo, které nemohu hodnotit, jinak než plným počtem ***** ()

Reklama

Reklama