Reklama

Reklama

V přístavním městečku začíná mizet jeden obyvatel za druhým. Netrvá dlouho, než se zjistí, že v blízkém jezeře se objevila děsivá příšera... (oficiální text distributora)

Recenze (34)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokračování příběhu o tom, že NĚCO vyleze z vody, NĚKOHO to sežere, NĚKDO to jde honit (lépe nahánět, aby si ostraváci zase nepředstavovali nějakou přehlídku orgánů) a nakonec TO po jistých ztrátách dohoní. Tupé a předvídatelné. Ale potvora co disponuje maskováním jako romulanský křižník, to je novum. Vlastně ne. Predátor to měl taky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Filmy Paula Zillera prostě žeru, vždycky se trefí do mého vkusu. Točí totiž mé oblíbené mořské horory, sice je pravda že třeba herci a efekty jsou blbé. Ale aspoň si to vyrovná poměrně dobrou akcí a film nenudí. I když tady u Troglodyte(neboli Sea beast) jsou efekty poměrně koukatelné, ale sežrání je hrozné vždy většinou příšera sežere kameru, to není zrovna okulahodící když to vidíte 5x za sebou. Příběh zase není nic moc, ale já tyhle béčka žeru. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už zasa Paul Ziller! Prečo si už s ním nedám pokoj?! Veď točí len samé brakové sračky. Všetko sú to nízkorozpočtové zlátaniny s hlúpym scénarom, primitívnymi digitálnymi trikmi a otrasnými hercami. Videl som jeho snímky: "Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét" no a teraz som si pozrel titul "Beštia z hlbín". Už vopred som vedel, že to bude ďalšia jeho zmršená chujovina, ale predsa len som si to pustil. Totálna blbosť. Sám sebe sa čudujem, že sa už na toho Zillera nevyserem. * ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Všichni, kteří měli být sežráni, byli sežráni, všichni kdo měli přežít, přežili. Mořské příšery, které si stejně zdatně vedly v moři jako v lese, zvládly nejen ladné skoky z větvě na větev, ale také situační komiku. Pojedly sice nadpoloviční většinu místní populace, ale pak se zase na oplátku nechaly místy zábavnými způsoby pobít lehce hysterickou puberťačkou . Byla to sice ultralaciná konina natažená na tu nejjednodušší a nejobvyklejší dějovou kostru, ale svým způsobem zábavná, zejména díky vrozené škodolibosti publika. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musí se však filmu „Mořská příšera“ nechat, že zde jsou i nějaké ty triky, které nejsou až tak špatné. A to je bohužel to hlavní, co zde můžete ocenit, pokud vám nevadí, že je to pořád digitální a že to v tomhle ohledu není žádná extratřída. Prostě takový horší televizní standard, který je spíše pro fanoušky jakýchkoli béček než pro kohokoli jiného. Mně ale film vyloženě neurazil. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Když je na začátku filmu vidět loď, nemá na sobě jméno, v další scéně má však na sobě jasně napsáno SARITA. (StrYke)

Reklama

Reklama