Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josie Davis je najatá skupinou horolezců, aby vedla výpravu na zrádné svahy Ďábelské hory. Až v polovině cesty zjistí, že cílem je 29 milionů dolarů ve zlatě... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

cross odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako kdyby jste se na Sněžce snažili natočit regulérní film o zdolávání osmitisícovky:) Tohle je prostě celé tak strašně špatné, až je to zábavné - notabene pokud chodíte po horách.... ach jo, ti američani - koza která si navazuje lano kolem břicha "vede" partu neuvěřitelně gramlavejch zabijáků po smrtící hoře v podobě lesa a skalek, kde jednotliví vrahouni padají do skalních hlubin, které tam prostě nejsou...nebo ta výprava s cepínama v lese a odrovnání padoucha podpáleným sprejem...to mě fakt baví:)))) ()

homerr odpad!

všechny recenze uživatele

Hned první scéna mi přesvědčila, že se na to musím dodívat a královsky se pobavit. Jelikož o lezení něco vím, tak jsem byl s tím co jsem viděl spokojen. Škoda, že ten film byl myšlen jako drama... ()

Agipov odpad!

všechny recenze uživatele

A takéto filmy nám sem servírujú naše televízie a ešte si tam veľkým na*ebú že premiéra, po 4 rokoch kúpia kopu sračiek čo nemala cenu ani v roku keď to natočili. A rovno to dajú do poobedného vysielania v nedeľu, toto by som zakázal vysielať aj ráno o 4tej, k filmu ani niet čo dodať, maximálny amatérizmus ktorý vrcholí podpálením človeka sprejom na medveďov, no lol ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama