Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Respektovaný dětský lékař Tomáš, žijící s rodinou v třígenerační luxusní vile v pražské Troji, je obviněn nezletilou pacientkou z pohlavního zneužívání. Ze dne na den je nucen vyměnit dobrou pověst a adresu svého domu za celu ve vazební věznici, odkud se nevina prokazuje hodně těžko. Tomáš čelí dívčinu obvinění, ale i dávné zradě, jíž se dopustil na kamarádovi, když mu přebral ženu. Ten je nyní pověřen vyšetřováním případu. Také on stojí před volbou, zda letitému sokovi oplatit dávné pokoření, nebo zůstat věren profesní cti, odmítající směšovat věci soukromé s pracovními. S nově nastalou situací se musí vyrovnat nejen vážený lékař, ale i jeho manželka Milada a její sestra Lída, které celou záležitost tají před jejich autoritativním otcem, pro něhož by taková informace mohla mít až smrtelné následky. Vlivem zprvu evidentně nesmyslného obvinění pak uvnitř celé rodiny vyplouvají na povrch křivdy a zklamání, jež už měly být zapomenuty. Všechny Tomášovy životní chyby i úspěchy se nyní budou přiklánět na jednu nebo druhou misku na vahách spravedlnosti a působit v příběhu nečekané zvraty... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (697)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYLO TO KRÁSNÝ A NÁDHERNÝ“....... /// a my si ho teď podáme!!! H+J rozehrávaj suprově a pomaličku partii, plnou hlouposti, msty, nevinnosti, vzbuzující emoce a jediný na co myslím, je, že to ve skutečnosti nemůže bejt tak jednoduchý. Krásně usazený semínko pochybností, chyméry, bludy, závist –odhalení lidských slabostí dohnaný ,,ad absurdum“ (nebo na kost). Ovšem tenhle film, ve kterým jako by byl O.Vetchý posledním ,,samcem“ na světě (nebo dítě štěstěny?) na konci už tak emoční není a zůstávají spíš pocity filmový. Takhle ,,náročnej“ příběh totiž ještě ,,ti dva“ neudělali. Je plnej perfektních hereckejch výkonů, dialogů a ostatních věcí, ale je to vlastně ,,o ničem“. Není tu štěstí. Jen zrada. Jakoby si ,,chlapci“ plnili další filmovej level. Stejně jako Kevin dosáhli solidního skóre, ale čistě divácky – nevím, jestli s nimi ještě jednou dojdu ke konci nevinnosti. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám inspiraci pro erotickou poezii. 2.) Nevím, kdy si úředně můžu nechat změřit ,,ptáka“. (Ne..., klec můžeš nechat doma!) 3.) Zjistím, jak si můžu vykompenzovat chybějícího otce. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pro mne asi nejlepší Hřebejk, technicky se mi film líbil neskutečně, obraz a hudba se doplňovaly tak jak sem už dlouho neviděl, v domácím filmu obzvlášť. Samotný děj mě pak uhranul, ponejvíc v kriminální fázi, na nic si totiž nehraje, všechno je v ní líčeno krásně přirozeně, snad jediná postava mi v ní nepřipadla umělá. Skvělá hudba, kamera, herci, scénář, režie, co víc chtít? (a k tomu ještě skvělej plakát, obzvlášť po skončení filmu se mi líbí ještě mnohem víc). PS: Verbal je dement, měl by vědět, že Jedličkárna je pro lidi s fyzickým postižením ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film sešitý ze tří cárů notně prořídlé látky. První skoro hodina??? Cože??? Následuje příběh, který je započat a vysvětlen během patnácti minut. Kurvapráce, a co teď, když zbývá ještě třetina stopáže? No jo, vlastně, já bláhový pičus, teď musí přijít ten nenadálý, osudový, překvapivý a nikohonenapadající zvrat. Tak, a máme po zvratu...jak že to bylo, komu že měřili péro, o čem že to bylo??? A není to jedno??? Já se, milí přátelé a nenávidění bonzáci, celkem nudil, prdel mě bolela a Vetchýho jsem proklínal. Takže se mi paradoxně, vzhledem k momentálně zavšivený situaci zde na STB.cz databázi, líbil fízl Čermák, ten měl fakt koule a ptactvo mu nikdo měřit nemusel. A ona ta Vladivojna La chia, pěkná holka to je, šikovná...ale její hulba by byla jistě přínosnější, než pokus o filmovou hudbu, Milouš Jakeš s námi. A nevinnost??? Tak to si snad už děláte prdel!!!! Freeeeedom!!!!!!! ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

S odstupem času se mi Nevinnost jeví komplexněji, než byl první dojem. Zajímavé téma, které tu doposud nebylo a málo se tu o něm mluví (Jarchovský překvapil). Nádherná kamera Martina Šíchy a výborné propojení vztahů postav, které během filmu projdou radikální změnou. Hřebejk šel na jistotu a v případě Anny Linhartové narazil na zlatou žílu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Po Kawasakiho povadlé, estébácké žvanivce, u níž by skapal nudou snad i držitel světového rekordu v čumění do zdi, smetl Jarchovský na hromadu zbytky střelného prachu a Hřebejk po dlouhé době opět vítězně zařehtal! Sice bych to dilema, jestli zaříznout či nezaříznout podloudného, domácího prcala vyřešil po konzultaci s lebkou trochu bezcharakterněji, ta afektovaná, nesympatická, blonďatá pizda měla na můj vkus trochu moc prostoru a utopil bych ji tak v páté minutě a absolutně netuším, proč tam byl ten slintající down, když mezi sponzory zářila jen Planeta opic a žádný Jedličkův ústav, ale i tak se jedná o naprostý majstštyk, který mě jen utvrdil, že preventivním przněním čtrnáctek nic nezkazím, protože si i bez toho budou stejně vymýšlet pičoviny. Tak mi, holki, klydně pyšte dál! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Manželka (Zita Morávková) vyšetřovaného lékaře (Ondřej Vetchý) na otázku, zda ví, kdo byla Ariadna, odpoví, že je to "...ta co dala Perseovi klubko nití, aby nezabloudil v Minotaurově labyrintu". Ariadna však dle pověsti vybavila tímto klubkem Thesea, nikoli Persea. (VDude)
  • Natáčelo se v Praze a na Máchově jezeře. (M.B)

Související novinky

Hřebejk v Hlavní soutěži 48. MFF Karlovy Vary

Hřebejk v Hlavní soutěži 48. MFF Karlovy Vary

12.06.2013

Do hlavní festivalové sekce čítající sedm světových a sedm mezinárodních premiér se s novými snímky vrací šest režisérů, z nichž dva si v nedávné minulosti z Karlových Varů odnesli Křišťálové glóby… (více)

Reklama

Reklama