Reklama

Reklama

Na kolech přes Himaláje

  • Slovensko Cez Himaláje na bicykloch

Obsahy(1)

Krátký videodeník je součástí 89-minutového distribučního pásma "Carstensz", v rámci kterého doplňuje hlavní snímky Bhután - Hľadanie šťastia a Carstensz - Siedma hora.  Byl to velkolepý přechod indických Himalájí na kole přes údolí Kinnaur, Spiti, Lahaul, a posváné jezero Tso Moriri do Lehu. Prošli jsme 700 kilometrů přes rozbité horské sedla, ale i dobře udržované vojenské cesty v těsné blízkosti Číňany strážené hranice Tibetu. Vybavit si však zvláštní povolení na tato území opravdu stojí za to. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

rekkky 

všechny recenze uživatele

Putování cyklo turistů zachycené na kameře bez doprovodného komentáře a informačními popisky s místy, kudy hlavní protagonisté projeli je svým pojetím vlažné a záběry nejsou tak záživné, jak se může na první pohled zdát. Je jasné, že dostat se na takové místo a natočit tolik materiálu není jednoduché, ale něco tomu formátu pro vyšší hodnocení chybí. Každopádně obdivuhodná dobrodružná výprava. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Takřka němá desetiminutovka plná úžasných záběrů hor, jezera, tradic a cyklisti Fecko, Ivko, Evka, Šamot a Mirko přitom zase až tak moc nepřekáželi. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Z tohto by som uvítal dlhšie spracovanie. Jedna z mála ciest v Barabášovom univerze, ktorú by som bol schopný dať aj ja. Prechádza mojimi najobľúbenejšími krajinami. Funguje ako prvotriedne vnadidlo kúpiť si letenku do Ázie a vybrať sa do najbližšieho kláštora. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama