Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

Cement73 

všechny recenze uživatele

Slabota, ktorá sa ťahá celým filmom a rozhodne to nevytiahne jedna priemerná scéna lovu na mega leňochoda. Hoci príbeh má svoju logiku, námet bol utopený v jednej slabej dejovej línii. BTW - Idiota ktorý preložil návov "Lost future" na "2012 - Koniec sveta" by som zažaloval za zavádzanie a šírenie poplašnej správy :))). aké úbohé ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další z filmů televizní stanice Syfy, v tomto případě bych řekl, že jeden z těch lepších (to ale neznamená, že bych to měl někomu doporučovat). Hlavní devízou filmu budiž zvučné jméno Seana Beana. První polovina je velmi koukatelná, ale bohužel postupně film ztrácí tempo a ke konci už to je obsahově docela prázdná trapárna. Pozor SPOILER - trojice hrdinů si to nakráčí k chamtivému záporákovi jakoby nic, před nosem mu seberou drahocenný prášek a hajdy zpátky do lesa. Záporák je ale potvora nenažraná, a tak se vydá za nimi. A když už je skoro čapne, tak vše vyřeší všudepřítomný (a neprůstřelný) Sean Bean. No, tohle vymyslet věru asi nebolelo :-). Nicméně ty nakažené bestie jsou docela fajn, škoda že těch bitek s nimi nebylo víc. Celkově to je typické televizní béčko, ale viděl jsem už i větší kraviny. ()

Reklama

tartan 

všechny recenze uživatele

Náhodou som to zapol v TV a nevidel som to teda celkom od začiatku (niežeby som o niečo podstatné prišiel), ale bolo to také príšerné a môj úžas nad týmto veľdielom filmovej či televíznej dementnosti bol taký veľký (nie menší, než keď som zistil, že tam hrá Sean Bean - to snáď vážne nemá zapotreby), že som sa z toho úžasu ani nestihol spamätať a už bol (chvalabohu) koniec. Skutočná čerešnička na torte tejto príšernosti je distribučný názov - prečo tam je 2012, tak to by snáď nepochopil ani Albert Einstein. A že prečo tá jedna hviezdička? Ani neviem. Snáď za ten úžas ;-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// PLUS: Annabelle Wallis, Sean Bean a Sam Claflin, celkem zajímavé prostředí, ucházející akce MÍNUS: největší škoda je v tom, že se z námětu dalo vykřesat mnohem víc, mohlo to mít větší rozpočet a nějaké efekty, to že je to trochu hloupé se dá odpustit, mohla tu ovšem být výraznější hudba***Celkem 50%***Ztracená budoucnosti je sice ztracená, ale čas u ní strávený není ztracený. Pokud nečekáte béčkovou podívanou, ale jen hloupý céčkový film, budete nejspíš překvapeni a možná i spokojeni. Příjemný byl nádech tajemna a ten fakt že se může zpočátku divák domnívat, že se děj odehrává v pravěku./// PS: tedy za předpokladu že nečetl oficiální text distributora nebo můj komentář :-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ako pokrivený soundtrack z Gladiátora. Proste si predstavte, že Hansovi Zimmerovi kladivom rozbijete všetky klávesy na klavíri, vytrháte struny a ešte mu narvete harfu do prdele. Takto začína The Lost Future. Nejaký súbor zvukov, ktorý sa snaží podobať historickej hudbe v hrdzavom prevedení. Čo tu robí Sean Bean mi je záhadou. Nemali ho v Game of Thrones tak skoro zabíjať, drblo mu z toho. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama