Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další příjemné překvapení.Když pominu ten úděsný žlutý filtr,za který bych nejradši Ernieho i s jeho kameramanem popravil,musim Erniemu vzdat poklonu za to,že nenatočil další Balkánské céčko,ale takový Béčkový Rumunský Umělecký Thriller :-) ač to zní jakkoliv šíleně,je to tak.Herecké výkony jsou slušné,i od Rumunského komparzu,což nebývá zvykem.Scott Adkins herecky dospívá,i když mu to stále kope víc,než hraje.Třešničkou na dortu a zlatým hřebem byl samozřejmě Van Damme,který hrál excelentně a jeho mlčenlivého zabijáka,šmrcnutého Bessonovým Leonem a Jarmuschovým Ghost Dogem zahrál na jedničku.Čekal jsem víc akce,to popírat nehodlám a na jednu stránku mě to i zklamalo,z osvobození Conwaye i z finální bitky se dalo vitěžit teda dááleko víc.Stejně tak mohli producenti zlomit spíše Stevena Seagala,protože Adkins toho stejně nakope málo a stěma dvěma jumpama ve vzduchu už by si Stevenův kaskadér nějak poradil a odchodit,odmluvit a odstřílet to mohl Steven lépe,než Scott,kterého nijak zvlášť nemusím.Van Dammovi děti jsou přijatelné z poloviny,zatímco Bianca je kost a dokonce dobře hraje,Kristoph je luxusní buzíček bez špetky talentu a nad jeho obsazováním by se měl Jean pozastavit.I přes hodně negativ,nějakou záhadou film funguje,hlavně proto že scénář má konečně hlavu a patu a celkem slušné koule,což Rumunsko-Bulhárské pecky opravdu nemývají.Čekal jsem akční cečko,dostal jsem Thrillerové Artové béčko :) Kde Jean Claude předvedl,za co ho mám tak rád,za jeho opravdu vynikající herecké nadání.Ať si řiká kdo chce co chce,je to tak a ten chlap nám ještě jednou vyrazí dech,až bude nominovanej na Oscara,za životní roli v dramatu El Padroni v roce 2020 :-) Tímhle výkonem dal opět najevo,že se sním jako s hercem musí počítat,čím dál častěji bere cameo role,snad se úspěšně vrátí po boku Univerzálních Vojáků a nakonec se vetře zpět do myslí lidí,jako hajzl v Expendables 2,které mu otevřou konečně cestu ke Krvavému Sportu 2 a konci kariery.Assassination Games? 70% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek se musím trošku pousmát, když si k obsahu filmu tady přečtu, že naše dvojice Brazil/Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jakoby existovalo nějaké tajné mistrovství světa v této disciplíně a tam se schopnosti porovnaly:) Zajímavá představa, ale co já vím, lidi jsou praštění a třeba jednou v budoucnu vznikne podobné klání a budou se na olympiádě vyhlašovat vítězové. Film není vůbec špatný, JCVD nám zraje jako víno. Závěrečná slza jen potvrdí jeho pomalý přesun z hereckých Céčkových vod, do docela spolehlivých Béčkových. Tady zmiňovaná hra na housle vůbec nevadí, ba naopak se docela těším až Jean dostane nějakou vážnou roli a tam nám všem vytře zrak. Rumunské prostředí není oproti Seagalovkám tolik rušivé. Jean střihne i dva vtipnější okamžiky. Na jeho kopance moc místa nezbyde, akcí se tady trošku šetří, což překvapivě zase tolik nevadí. 50% ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"THE BEST WEAPON AGAINST AN ENEMY IS ANOTHER ENEMY." - Friedrich Nietzsche (1844-1900). JCVD a jeho kopačácký obdivovatel a následovník, Scott Adkins v průměrném akčním béčku s vůbec ne trapným scénářem, v levných rumunských lokacích, se solidní kamerou, která hází zajímavé úhly, s obrazem hozeným do žluto-hnědého filtru a za zvuků iritující rádoby exotické cigo sračky. Kvalitní bitky se nedočkáte, Scott Adkins vůbec nedostal prostor rozpoutat svůj pohybový arzenál a spíše se kecá, Van Damme se asi taky šetří na EXPANDABLES II, protože tady za sebe nechává hrát spíš svou charismatickou bouli, utrápený výraz a pytle pod očima, než že by jako za mlada skákal 360ku. S fidličkama a želvou už to tvůrci ale přepískli (ikdyž Van Dammův vztah k vážné hudbě a zvířatkům, v jeho případě ke psům, je znám). Jinak v rámci možností Assassination Games dostály očekávání, které bylo střízlivé. Štěky Krise a Biancy Van Dammových při nejmenším roztomilé. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ultrapříšernej filtr na kameře mě málem donutil film hned po několika vteřinách vypnout. Zvlášť, když se přidal příbuznej Kočků jako mafióso Polo, to už na mě bylo trošku moc. Další balkánskej "trhák", říkal jsem si. Mno, filtr jsem jakštakš rozsekal svou televizí, jež má prostě dokonalý funkce obrazu a starýho Kočku jsem pak pustil z hlavy, protože jsem začal řešit logický hovadiny, který na vás tu a tam bafnou, takže po přimhouření obou očiček je to za tři shurikeny. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Moji dva velcí oblíbenci v jednom filmu, to je prostě paráda. Navíc se jednalo o zdařilý akční film, který sice byl místy malinko hluchý, nicméně divák bez problémů zůstal u obrazovky a čekal, jak si kluci poradí. Po delší době jsem viděl s JCVD film a hle, super kousek. Nemám problém dát za 80% // (25.11.2016) NOVA CINEMA HD - I na podruhé se to v pohodě dá, navíc s kvalitním dabingem (Pomeje a Hruška) o to spíš. Trochu ubírám, přece jen jsou tu hluchá místa. Každopádně dvojici JCVD&Adkins to dobře ladí. 75% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) přebírá diamanty za odvedenou práci, se na stůl vysype jeden diamant z pytlíku. V následujícím záběru, kdy po nich Brazil sahá, je však diamant zpět v pytlíku. (masekjc)

Reklama

Reklama