Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

verbal 

všechny recenze uživatele

Dodnes jsem si myslel, že filmy jsou jen barevné nebo černobílé. Tento je však žlutohnědý. Možná ten filr barvy řídké stolice na kameru nasadili záměrně, aby tolik rozmáchlá bulharsko-rumunská koprodukce působila skromně a ty prachy z prodeje drog se vypraly nenápadněji, možná aby skryl obří vaky pod vyšňupanýma očima Žán Klóda nebo trochu zamaskoval homosexualitu a "nesporný herecký talent" toho fešáckého nindži. Hudbu to sice má jako z porna a ostatní pózovače najali jako obvykle na rumunském pracáku, nicméně musím konstatovat, že to alespoň trochu to vystrkuje prdel z hnoje fandamovek posledních let. I tak ovšem doufám, že se již brzy ukáže, že je WCJD opravdu Postradatelný a já budu moci spláchnout do hajzlu zbytky té osmdesátkové nostalgie a přestat sledovat kdejakou céčkovou sračku v naději, že to třeba zase bude Bloodsport. A přeneseně to platí i pro vepřového Segala, toho času taktéž hvězdu vymazlených balkánských "blockbusterů". ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Buďto je pro Scotta Adkinse Jean Claude van Damme tak velkým idolem, že mu to zastírá úsudek při výběru rolí, nebo zaměstnává nejhoršího hereckého agenta v Hollywoodu. Jak jinak si vysvětlit, že se stále nechává uvrtat do matných béčkových story, v nichž dostává prostor vše, vyjma jeho fyzických schopností, které jsou i při té trošce, kterou film nabídne, stále v dimenzi, která odporuje možnostem obyčejných smrtelníků. Člověk nečeká antické drama, ale taková rutina dneska pomalu nemá co dělat ani v regále videopůjčoven. [PS: Jeanova hra na housle je jeden z nejbizarnějších momentů dějin kinematografie.] ()

Reklama

st.jim 

všechny recenze uživatele

Béčkový film 90.let je tu. Na chyby ve filmech jsem si už zvykl, ale aby udělali v jednom záběru (scéna se želvičkou, jak ji JCVD chce pohladit....... cca 8.minuta) bouli JCVD na druhé straně čela, to je už opravdu moc. Trapný scénář, chyba vedle chyby, kopa nesmyslů a horší dialogy by nenapsalo snad ani dítě v první třídě. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

EEee...no nie uplne zle, ale ta beckovost napriek vsadepritomnym kamerovym filtrom (teda vlastne jednemu zltohnedemu) je doslova hmatatelna. Spasu prinasa v celku zaujimavych zaverecnych cca 30 minut, kde sa stihne co to zamotat aj vymotat. Deti Varenbergove su ako by ich jeden otec mal, no treba povedat, ze najme Kristopher vela talentu nepobral...Co mi ale vylozene vadilo bola skutocnost, ze v tomto anglicky hovoriacom filme, po anglicky rozpravali asi tak 2-3 zucastneni...inak to este aj mne slovenskemu bacovi ;) trhalo usi. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když už mi Van Damme nedopřeje The Eagle Path, tak mi aspoň nadělí pár filmů. Sice bych byl rád za The Eagle Path, ale pokud by další jeho filmy byli jako Assassination Games, tak bych možná na ten film i zapomněl. Bohužel to je s mým oblíbeným hercem, jako na houpačce. Jednou nahoře a jednou dole. V roce 2008 si zahrál v perfektním filmu JCVD. Dva roky na to odmítl účast v akčním nářezu The Expendables a radši si zahrál v ne moc dobrém Univerzálním vojakovi 3. A nyní v roce 2011 mě opět příjemně překvapil. Tento film je velmi vydařený! Samozřejmě je to béčko, co tady čekat s rozpočtem 4 miliony dolarů a vybraným místem pro natačení, jako je Rumunsko?! Člověk by čekal, že to bude film především o bitkách. Van Damme a Adkins v jednom filmu? A to je právě to, co se mi líbí. Van Damme hraje skvěle a nepředvádí zde jen bojové umění, ale především herecký talent. Adkins je borec a tato role starostlivého sympaťáka, který prahne po pomstě mu sedla! Příběh je klišé. Několik nesmyslů by se našlo.Ovšem úvodní scéna byla super. To samé konec je velmi dobrý. V poslední řadě stojí za zmínku dobrá hudba. Já jsem spokojený a věřím, že po The Expendables 2 Van Damme hodně stoupne a podaří se mu velký comeback!!! Dobré 4*! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • V scénke, keď sa Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) a Roland Flint (Scott Adkins) po prvýkrát stretnú v sklade a mieria na seba zbraňami, tak pri zábere zhora si môžeme vľavo hore všimnúť, že niekto zo štábu prebehol za okrúhlym strojom, pred ktorým stoja sudy. (ČSFD)

Reklama

Reklama