Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

zlabus 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak tohle může mít přes 60%. Nechápu, jaktože drív byla akční béčka zábavně blbá a najednou to nejde. Poměrně jsem se těšil na nějaký nobrain výplach a dostal jsem debilní selanku o tom, že i nájemní zabijáci jsou fajn lidi. Jo a co režisér chtěl říct těmi prapodivnými filtry, by mě opravdu zajímalo. 30% ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

První co mne napadlo je, že jde o recyklaci filmu "Nájemní vrazi". Stalloneho a Banderase vystřídal Van Damme a Atkins. A vůbec ne špatně. Mezi akčními filmy je to sice jen průměr, ale solidní. Snad se Jean-Claude tak nějak oprostil ze dna těch bídných filmů stylu Inferno, Poslání, Teror ve vlaku, Probuzená smrt a spol. a začal hrát v něčem koukatelném jako jsou např tito Nájemní zabijáci. Sice roznožky jako za mlada od něj už neuvidíme, ale snaha nezůstat ve filmovém bahně se cení. A Adkins se za svůj výkon ve své slibně se rozvíjející kariéře v akčních filmech určitě stydět nemusí. # 70% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych z toho nedělal trágu. Nájemní zabijáci jsou béčkový thriller, který se snaží být něčím lepším, což ve výsledném dojmu není, ale přesto má spoustu kladných stránek, co mě jako diváka potěšily. Van Damme v roli poměrně nevyzpytatelného profesionálního zabijáka. Scott Adkins v sympatické roli. Atmosféra a celková forma snímku. Syrovost a krev. Souboj Van Damme-Adkins (sice to není nějaké ostré bití na život a na smrt), jejich spojenectví, více či méně překvapivé úmrtí některých postav, celkový děj. Film mě rozhodně nenudil, od samého začátku jsem ho sledoval se zájmem a říkal si "docela solidní film s Van Dammem", takže i přes jeho béčkovost mu dám 4*. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

EEee...no nie uplne zle, ale ta beckovost napriek vsadepritomnym kamerovym filtrom (teda vlastne jednemu zltohnedemu) je doslova hmatatelna. Spasu prinasa v celku zaujimavych zaverecnych cca 30 minut, kde sa stihne co to zamotat aj vymotat. Deti Varenbergove su ako by ich jeden otec mal, no treba povedat, ze najme Kristopher vela talentu nepobral...Co mi ale vylozene vadilo bola skutocnost, ze v tomto anglicky hovoriacom filme, po anglicky rozpravali asi tak 2-3 zucastneni...inak to este aj mne slovenskemu bacovi ;) trhalo usi. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb Jean-Claude van Damme se dívá na to, jak jeho parťák škrtí jeho skutečného synáčka. Holt, to si jen mladý Kristopher Van Varenberg, který je ještě topornější než jeho tatík, chtěl zahrát v dalším fláku svého otce. A to tam velké „svaly z Bruselu“ narvaly ještě svou dcerku. Ta ale naštěstí jen mlčky odpočívá na lůžku. A samotný Jean-Claude? Ten mezitím, světe, div se, piluje hru na housle. A mazlí se se želvou. Další tuctová béčková story dějově samozřejmě nepřekvapí, ale nebojte, posun tam je. A to i díky Scottu Adkinsovi, který sice nepředvede ani polovinu svého umění, ale na to, na co jsme od podobné produkce zvyklí, to jde. Holt, lepší už to nebude.. aspoň to náš hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let vzal zase trochu z jiného úhlu.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama