Reklama

Reklama

La posesión de Emma Evans

  • USA The Possession of Emma Evans (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

tXtX 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpočtová jednohubka ktorá trpí totálne zrecyklovaným scenárom a žiadnymi novými nápadmi. Všetko tu už bolo asi milión krát. Strach nikde, napätie detto. Navyše Sophie Vavasseur je naozaj nesympatická a hlavne netalentovaná herečka. Neveril som jej ani tie pehy na nose. Jedna scénka, max dve možno stoja za miernu pozornosť, ale to už len tak nasilu vyťahujem z päty, lebo (aj keď to sám nechápem) nechcem dať iba jednu hviezdu.. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Už by bylo načase, aby to vymítání konečně někdo udělal aspoň trochu zábavné! Tohle je jen další sériová, amatérská parazitovačka, kterých se poslední dobou vyrojilo jako Abnormálních pasivit. Odporná bloncka, co se dostala k filmu snad jen proto, že umí perfektně předstírat orgasmus, je kapku obsedantní, cení zuby, koulí očima a chroptí jako Pavarotti s rakovinou hrtanu. Kolem ní poskakuje flanďák, cáká na ní modlením profiltrovanou H2O, mává ji před xichtem přitlučeným akrobatem a promrskává latinu. No strašlivé bubu! A má to úžasné a inovativní masky! Aby ta pipina vypadala hrozivě a nemuseli zbytečně krátit rozpočet (velmi nadnesené) utrácením za nějaké sajrajty od L´Oréalu, prostě ji akorát někdo dal v maskérně přes držku. Nějaký hispánský Papučář si patrně potřeboval prokrvit ego a sází na to, že se vždycky někde najde pár úchylů, co čumí na kdejakou sračku. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský horor „La posesión de Emma Evans“ je v podstatě celou dobu docela tradiční v tom, co představuje, co nám ukazuje, ale přece jen má alespoň pár dobrých chvilek k tomu, aby to dotáhl na průměr a ne akorát na něco, co je kopií něčeho, co tu máme opravdu už mockrát. A to je fajn, alespoň ta trocha originality fanouška hororového žánru v tomhle případě potěší. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Emo bitch goes crazy. Kdyby se nějakým způsobem smíchali tvůrci a kvality Emmy Evans a nedávného vymítačského The Rite, vzniknul by nejspíš dost dobrý film. Bohužel nestalo se tak, tudíž tu máme dva přinejlepším průměrné pokusy o bratříčka Vymítače ďábla, což je přesně o dva průměrné pokusy víc, než by se slušelo a patřilo. Spíš nedoporučuju, ale když na tom váš zrak náhodou spočine, neoslepnete. ()

M.Myers 

všechny recenze uživatele

V tomto hororu se chodí opravdu po tenkém ledě...Hranice mezi špatným a dobrým filmem o vymítání je zde několikrát prolomena a to na obě strany. Slabší je film hlavně v první polovině. V té druhé se nám ale vše pěkně rozjíždí, at už je to kněz, který chce dokázat ďáblovu existenci, či počínání samotného ďábla v těle obyčejné teenagerky (trochu mě to připomnělo film Devil, kde se parta lidí potká s ďáblem ve výtahu). Ke konci to celé pěkně vygradovalo, tam jsem byl už nadmíru spokojen. Nebýt slabého úvodu, hodnocení by šlo ještě výše,takhle je do za pěkné 3*** ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama