Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Herman ma slabosť pre striptíz kluby. Doni zase pchá ruky stále tam kam nemá, a Tifani chce zaviazať so svojim rozvratným životom a žít lepšie.Títo všetci sa stavajú novými priateľmi Andyho potom, čo Andy stretáva Vanesu, a aby sa s nou zoznámil sa pridáva k nim všetkým na psychologicke kurzy. Všetko záčina perfektne ale potom, čo tajomstva z minulosti Andyho vyjdu najavo, naberá príbeh iný obrat. (Slunkoo)

(více)

Recenze (15)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo veľmi podarená, priemerná komédia. Niektoré scény boli fakt dobré (napríklad rozhovory na terapii alebo). Herecké výkony sú priemerné, až na G. Grunberga, ktorý tu stvárni akési na sexe závislého Casanovu. PS: O. Annable je krásna nielen ako „doktorka“ (House M.D.), ale aj ako žena, ktorá je na „sexe závislá“. Škoda, že jej tanec netrval viac ako minútu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Zamyslel jsem se nad tím, jak bych tenhle film někomu doporučil. Čistě jako komedie by mohl obstát před někým, kdo si libuje v jakýchkoli narážkách na sex (ačkoliv tak divoké to taky není), ale spíš bych to viděl na romantickou komedii, která je ovšem prvoplánová a čitelná. Nemůžu říct, že by mě nebavila, ale čekal bych silnější konec nebo aspoň o něco zajímavější děj. Některé části kolem mě propluly a moc mě nezasáhly. Hodí se spíš na chvíle, kdy chcete zabít čas. Důvody volby filmu: komedie, o sexu, Odette Yustman. ()

Reklama

tnp101 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jednu ohromnou přednost a tou je moc hezká Odette Annable. Jinak jde svým způsobem o zcela klasickou romantickou komedii s několika světlejšími okamžiky, která je ale k prasknutí přeplněná těmi největšími klišé - na konci jsem opravdu myslel, že si ze mě už tvůrci dělají srandu. Aby bylo jasno, není to totální srágora a své publikum si určitě najde, ale já se mezi něj neřadím. S přimhouřenýma očima 40%. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Je tu spoustu sexuálních uchylů co se schází na sezení něco jak známe pro alkoholiky. Sejde se tu zajímavá partička lidi co jsou buď na sexu úplně závislý a nebo mají nějakou tu úchylku. Myslel jsem že tu bude spousta nechutností, ale tak to nebylo neříkám, že tu nejsou ale spíš než vyměšování je tu mluvené slovo. Bylo tu řečeno spoustu hlášek a některé byly tak brutální, že jsem se řezal jak cyp. Jo a vůbec se nedivím, že kvůli Odette by se nejeden chlap na sezení přihlásil včetně mě. U mě dobrý 3*. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

První polovina si našlápla na solidní sexuálně/fekální notu, kterou druhá naprosto ukňouraná a utahaná romanticky přesládlá polovina, totálně ubila. Jaká to škoda. Dlouho se mi nestálo, abych všechno špatné hlavní postavě opravdu od srdce přál a říkal si, jaký je to debil. Andy je je dement a celý ten připrclý spolek honilů a šukalů je trapný, až to bolí. ()

Galerie (175)

Reklama

Reklama