Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z najväčších gangov v Londýne chce kúpiť klub Inferno. Jeho členovia však netušia, že ich protivníci a zároveň majitelia klubu sú upíri.
A nevedeli ani to, že ak nepristúpia na ich podmienky, budú postupne zomierať. (tom679)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ganxtas & vampires - pre niekoho vražedná kombinácia , ktorá keď funguje , tak zapôsobí . Tento prípad to ale neobnáša....tak sa musím pritlačiť k nízkemu hodnoteniu , pretože je to celé na sračky rozmrvená X-krát prežúvaná téma a lobbujem za registrovanie V - značky ( aby sa jej nemohol dotknúť ktokoľvek ).Síce neurazená - ale skôr rozčarovaná. Craig však funguje , ako má ! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže další film který jsem si sehnal jen díky Dyerovy a další velké zklamání. Po nic extra BAsement přichází ještě možná o něco trochu horšího a to Dead cert, film o upírech, mafiánech a bůh ví čeho ještě. Režisér se snažil být cool jak to jen šlo ale vyšla z toho jen křeč která bolí ještě teď. Bez krve, bez atmosféry. Jediné co mě přimělo film dokoukat byly herci, opravdu nechápu co je přímělo se k takovýhlemu filmu upsat. Fletcher, Dyer, Berkoff a další.... To na tom byly tak špatně? Nebo byla tak tučná výplata? Dávám 2* jen díky Dyerovy a sem tam scéně která mě zázrakem nenudila, ale popravdě jsou to hodně vydřené 2 hvězdy. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole - to byl zase masakr! Gangy a vampíři... k tomu hnusná hudba + trapné "akční" scény + nůůůda.... přiznám se! Nedokoukal jsem! 0% ()

Reklama

Reklama