Reklama

Reklama

Pán války

(neoficiální název)
  • USA Warlord
všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2007, 12 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek WARLORD pojednává o malém chlapci, kterého jednoho dne přestane bavit jeho stereotypní život a tak se rozhodne vše vzít do svých rukou a vyhlásí celému světu válku. (Dawid199)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nebudu hrát hry, z nichž hloupnu!" No tak to já si zase zahraju. Já totiž nechci žít znovu na stromě, ale trochu méně éček v potravě, bordelu v ovzduší či vodě a farmaceutické lobby by tomuto světu jen prospělo. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Epický příběh o vzepření se proti síle mocných, za časů vlády pánů temna, povstal ten, jež prozřel pravdu o jedu dnešní společnosti. Aneb příběh o chlapci, který nechtěl upadnout do stereotypu dnešní společnosti bez hodnot a cílů. ()

whack 

všechny recenze uživatele

Každý jeden aspekt tejto civilizácie je absolútne neprirodzený pre živú bytosť. Jedy v každom jedle, výuka pre život nepoužiteľná, brainwashing z každej strany, zásady, žiadna angažovanosť a vlastné nápady. Je nemožné byť politicky a hospodársky slobodný, ľudia musia mať k všetkému návod a normy, lebo sa odnaučili používať vlastné mozgy, sú nespôsobilí. Jediný pokrok je cez cestu späť. Warlord bude moje dieťa. ()

Avalon820 odpad!

všechny recenze uživatele

Co tím chtěl básník říci? Odhoďme oblečení a vraťme se zpátky na stromy? A když při tom zdlábneme psa, nebude to na škodu? Ne, děkuju pěkně. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Skutečně nápaditý filmeček, který by byl k popukání vtipný, pokud by zároveň nebyl tak tragicky reálný a v zásadě pravdivý. Trpí možná jen trochu přestřeleně epickým závěrem, tak daleko to snad nedopracujeme. Každopádně jak to dopadne s pejskem, snad bylo každému jasné od první scény. :) ()

LucTheGreat odpad!

všechny recenze uživatele

WHAT A SICK MOVIE!?! Co za zvráceného člověka tohle mohlo vymyslet a natočit?! A proboha, jak do toho mohli rodiče uvrtat své děti?? Doporučuji zapálit, nechat shořet, popel zalít do betonové kostky a tu zahrabat 100 kiláků pod zem. A onoho tvůrce zažalovat, odsoudit a nechat shnít za pokus o vraždu umění. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Krásný příklad toho, jak jsou děti ovlivňovány rodiči a přísloví: "jablko nepadá daleko od stromu" má také něco do sebe. ()

Reklama

Reklama