Reklama

Reklama

Kluci z kalendáře

(TV film)
  • Česko 12 vánočních mužů (více)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Romantická komedie, natočená na motivy románu Decent Exposure od Phillipy Ashley, vypráví o PR manažerce, které se štěstí vyhýbá velkým obloukem a jež využívá své profesionální know-how k rozpálení malého městečka v Montaně... Pro newyorčanku a PR manažerku E. J. Baxter jsou tohle pěkně neveselé Vánoce. Během pracovního večírku přijde o svou skvělou práci na Manhattanu i o svého snoubence. Štěstí se jí vyhýbá velkým obloukem, a tak se E. J. ocitne na druhém konci světa, v malém městečku Kalispell ve státě Montana. Její novou pracovní náplní je sehnat finanční zdroje pro místní stanici záchranářů, a tak se tamní pracovníky snaží přesvědčit, aby pózovali nazí pro fotky a la Muži z kalendáře. Časem E. J. zjistí, co je pro ni v životě skutečně důležité a jako bonus získá srdce jednoho z krasavců… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (14)

Felisr 

všechny recenze uživatele

To se vezme super film Holky z kalendáře, seriál Muži na stromech a ještě film Holka z města; toto vše se řádně vykrade, k tomu se přimíchá jedna velmi nesympatická hlavní hrdinka s líčením typu "stará mladá" - a toto veledílo je na světě! Měla jsem chuť na romantickou komedii, tedy jsem se rozhodla ignorovat nízké hodnocení a film zkouknout, ale chyba lávky...ani fešáci z kalendáře toto nezachraňují. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když přistihnete na záchodcích během firemního vánočního večírku svého partnera se svou šéfovou, je vysoce pravděpodobné, že to nepřejdete jen mávnutím rukou. A jelikož se tohle na začátku filmu stane hlavní hrdince, nemůže být divu, že je nucena hledat si novou práci, kterou naneštěstí nachází v malém městečku daleko od New Yorku, na který dosud byla zvyklá. Nicméně malá městečka mají ten dar, že dokážou člověku docela přirůst k srdci... Tenhle film, to je vlastně takový příjemný a milý příběh, jehož děj začíná a končí o Vánocích a mezitím se toho v životě hlavní hrdinky stihne odehrát opravdu mnoho. Je zde několik věcí, které mám ve filmech rád, především tedy scény z vánočního období, pro které mám slabost, dále je zde nádherné maloměstské skoro až venkovské prostředí a především postavy, které jsou perfektně napsané i zahrané, a které mi byly velice sympatické. Dohromady tedy tento film není nikterak špatný a jakýsi průměr si udržuje, a i když jsem dle názvu čekal vánoční film, kterého jsem se nedočkal, tak jsem nakonec vcelku spokojen a filmu uděluji tři hvězdičky. ()

Reklama

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte tu hlášku z Vratných lahví, jak se Svěrák ptá své ženy, jak může v televizi koukat na takové bláboly? Ona se na něj podívá a říká: žehlils někdy? Já mohu s klidným srdcem říct, že tohle je tak hrozný, že ani žehlit se u toho nedá. Neodpustím si ale, že hlavní hrdinka je stará asi jako moje matka, což v romanťáku tohoto typu působí více než komicky (mami promiň, ty máš taky právo na lásku, samozřejmě). ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Kristin Chenoweth v hlavnej úlohe tohto treťotriedneho TV filmiku, môže byť akokoľvek dobrá a zlatá alebo čo ja viem, čo ešte, ale ten jej hlas ?! Človeku sa ťažko verí, že ona v skutočnosti spieva! Kristin rozpráva tak, ako keď stúpite na „mončiči“ alebo inú pískaciu hračku! Už len kvôli tomu stojí tento film za zhliadnutie :) samozrejme bez dabingu..je to hrozná zábava! Musím ale dodať, aby neostala len kritika, že potom som si ju vypočula na youtube – a spieva celkom pekne :) Tento - vianočný - filmik som si pozrela čiastočne aj zo zvedavosti, chcela som totiž vidieť herečku Annu Chlumsky, pretože naposledy som ju videla ako 11 ročnú v skvelom filme „Moja prvá láska“ s Culkinom z roku 1991. ()

reccal 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická linie nové prostředí-nová láska-hádka-happyend je tentokrát okořeněná nádherným panoramatem hor a nábojem skupiny záchranářů. Ačkoli u představitelky hlavní role obdivuji její životopis, bohužel vypadá jako uprchlík z muzea voskových figurín a působí nesympaticky. Nápad s kalendářem je ale fajn, romantická i komediální linka vcelku funguje a díky krásným horám a přírodě zaokrouhluji na 45% a tři plné hvězdičky. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama