Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pinky Palkar, překrásný květ zdobící jinak ohavné ulice Bombaje. Zrozena k létání, Pinky jako ambiciózní krasobruslařka na kolečkových bruslích žije jen pro vystoupení v populární show Indie má talent. Pinky ví, že jedině úspěch v soutěži pro ni může znamenat vytouženou letenku do lepšího světa.

Muž jednoho úderu Nandu žije v ulicích Bombaje nedaleko Pinky. Je amatérským boxerem ve volném pouličním stylu. Proti svým soupeřům vždy nastupuje do ringu se zavázanýma očima a také pokaždé jediným úderem zápas vítězně končí. Žije přítomností a na budoucnost vůbec nemyslí.

Jejich cesty i osudy se protnou, když Nandu v divokém úprku před mafií srazí Pinky autem. Dívka nehodu přežije, přijde však vinou zranění nevratně o zrak. Netuší, kdo auto řídil, ani proč jel tak zběsile rychle. Výčitkami sužovaný Nandu začne Pinky učit „vidět“ pomocí dalších smyslů a jejich přátelství se brzy promění v lásku. (dopitak)

(více)

Recenze (6)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už samotný popis sľuboval vcelku zaujímavú drámu, no v skutočnosti to bolo ešte lepšie ako som očakával (zbožňujem také milé prekvapenia!). Nehovorím, že to bolo úplne perfektné, ale malo to vynikajúcu zápletku, prirodzený spád, zaujímavé postavy, a prekvapivo ani romantická línia nebola ani trochu otravná (čo býva dosť často pri takýchto drámach skôr rušivý element). Čo mi ale prekážalo, tak som mal pocit, akoby do toho celého primiešal pár kvapiek rozprávkovosti samotný Walt Disney. Ale nevadí, veď občas treba aj trochu idealizmu a povzbudenia :) Inak, celkové posolstvo filmu je veľmi pekné, aj keď spočiatku s dosť trpkou príchuťou. No napokon aj tragédia so sebou dokáže priniesť pozitívnu zmenu a nový pohľad na život - srdcom. A ako sa vraví, Amor vincit omnia! Nie je to čistých 5*, ale veľmi ma tento príbeh chytil za srdce, takže dávam plný počet. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

No tak, až také zlé to nebolo. Hej, bolo to vyumelkovano pekné, ale pre zmenu sa mi tu páčilo obsadenie, takže som sa nad to dokázala povzniesť. Nie sú yashrajovské filmy o tom, že všetko vyzerá dobre? :) Deepika sa mi začína trochu páčiť, pracuje na sebe a už ju nemám zaškatuľkovanú ako "tá modelka z Om Shanti Om". Film ma celkom bavil.... len akosi nedokážem pochopiť tie CGI efekty. Film by sa bez nich úplne zaobišiel a vyzeral by aj oveľa lepšie. Oh, a super album :) ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekné, jeden z filmov, ku ktorým sa budem určite vracať, pretože je ako krásna rozprávka o tom ako ako dvaja ľudia vlastnou snahou nájdu v živote šťastie a lásku. Deepiku mám rada a Nitin aj keď nie je môj najobľúbenejší sa mi v roli mlčanlivého a nesmelého zápasníka vlastne páčil. Hudba je naozaj veľmi vydarená a výrazná, zostáva dlho v pamäti. Celkovo film pôsobí veľmi pekne uhladeno, ale v takomto type filmu je plus a nie mínus. Veľmi pekný, romantický... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jako reklama na glamour dobrý. Všimněte si totiž, že naprosto každý záběr je jak uhlazená barevná pohlednice na krásu. Všechno je skvěle saturované, konstrastní, nikde nenajdete po zemi ani smítko, čáranici na zdi, ani nejmenší beďárek na tváři. Dokonce ani ten Nandu nekrvácí "ošklivě". Hezké ke koukání ale tak strašně umělé... Lafangey Parindey taky dobře funguje jako product placement pro Indie má talent. Žánrově se jedná o romantické drama-muzikál a hodnota filmu pro tuzemce spočívá pouze v jeho exoticitě. Edit to Furciferka: Tys totiž v tomto případě povýšila exoticitu na druhou! :-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama