Reklama

Reklama

Sú síce sestry, ale rozdielne ako noc a deň. Pragmatická Nora Dominguezová (Camilla Belleová) práve začína so svojou právnickou kariérou, rozmaznanú Mary (Alexa Vegaová) zaujímajú predovšetkým šaty a muži. Ich pohodlný život v bohatom Beverly Hills sa však veľmi nečakane skončí. Ich otec zomrie v deň svojich 55. narodenín, a tak sa obe sestry ocitnú vo finančnej núdzi. Musia opustiť svoj domov, presťahovať sa k tete a prispôsobiť sa životu uprostred mexickej komunity vo východnom Los Angeles, ktorému bol ich doterajší svet vzdialený svetelné roky. Zhýčkaná Mary má zo všetkého strach a nevie si zvyknúť. Nora ju presvedčí, aby dokončila vysokú školu a naučila sa po španielsky. Nový život má však aj svoje svetlé stránky, a to predovšetkým vďaka pohostinnej tetinej rodine, ochotnému susedovi a sympatickému Edwardovi Ferrisovi (Nicholas D'Agosto), Norinmu nadriadenému... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem absolutní šílenost a dočkala jsem se velkého překvapení v podobě sice velmi předvídatelného, ale milého a hlavně svěžího filmu, u kterého jsem si parádně odpočinula a vyčistila si hlavu. Příběh je jednoduchoučký a je stvořen ze stokrát provařených ingrediencí, ale to mu vůbec v ničem nebrání. Jen toho samoopalovacího krému u holek mohli opravdu použít méně. Chvílemi byli až žluté místo hnědé a vypadaly tak nějak nenormálně. To je taky jediná vada na kráse tohoto filmu. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? U mě to nějak postrádalo smysl.. když si tak vzpomínám, o čem to vlastně bylo, tak mě napadnou asi 2 věty.. Rozmazlené cuchty zchudnou, napraví si jako zázrakem povahy, zamilují se a..? KONEC! Pravda je, že jsem tomu až zase takovou pozornost nevěnovala, když jsem u toho uklízela a vařila, ale i tak to postrádalo děj, hloubku nebo aspoň příjemné herce.. dnes ale mám zase "Den". ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Já jsem původně chtěla nějakou romantiku, ale až takovou jsem nečekala. No co, dali si pusku, zazvonil zvonec a pohádky je konec. Mě uhranula hlavně ta mehikánská muzikááá, to je nádhera. Nalejte si cokoliv s ledem v těchto parných dnech, lehněte si na gauč a nebo si vezměte tablet ven na lehátko a nechte se unášet někam daleko, kde byl málokdo z nás a prožívejte s nimi jejich strasti a slasti........zkrátka relaxujte s krásnými děvami a pochopitelně i s jejich protějšky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V té matraci jsou roztoči. - Aspoň nebudeš spát sama." Co by se stalo, kdyby mi exekutoři zabavili sbírku Lotusů, chaloupku na Floridě a jachtu na Riviéře? Asi nic. Prostě bych se probudil a všechno by bylo při starém. Jenže Nora a Mary si skutečně žily na vysoké noze, která se pod nimi podlomila a ony se probudily z amerického snu do mexické reality. Jsem si jistý, že takové téma by šlo zpracovat mnohem vtipněji, ale několik zábavných situací jsem zaznamenal a vztahové peripetie také celkem ušly. Jenže Rodrigo, Bruno, Gabriel, Carmina, Juanito, Rosita a spol. mi poměrně nepříjemným způsobem připomněli, že tohle má s telenovelou společného víc, než bych potřeboval. ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

No dobře, průměrná romantická komedie, které bych asi za normálních okolností dala tři hvězdy, ale... Imigranti z mexika pomocí vydírání donutí firmu, která je doteď zaměstnávala, aby na ně nezavolala imigrační. Jsou vyobrazeni jako nejúžasnější hrdinové, zatimco představitelé tý firmy jsou ztělesněním zla samotného. Vítejte v dnešní době. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Když se dívky stěhují ze svého domu, služka dává hlavní hrdince truhlu jejich otce, a přitom hlavní hrdinka ještě drží v pravé ruce nástěnku. Ihned následuje záběr z dálky, kde ale hlavní hrdinka žádnou nástěnku v pravé ruce nedrží. (Dlee)

Reklama

Reklama