Reklama

Reklama

Mezi životem a smrtí

(seriál)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jak se cítí člověk, který ví, že mu jde o život nebo mu zbývají poslední měsíce, týdny, nebo dokonce dny života? Existuje šance na záchranu?

Seriál představuje kritické chvíle, ke kterým došlo v různých částech světa. V Beringově moři uvěznily ledové kry rybářskou loď a hnaly ji na skaliska. Patnáctiletý hoch při prvním velkém závodu na vodních skútrech utržil vážná zranění při boční srážce s jiným závodníkem. V Indickém oceánu došlo k částečnému katapultování navigátora z tankovacího letounu, kdy visel půlkou těla ven z kokpitu. Pilot nevěděl, zda nehodu přežil a snažil se s ním opatrně přistát na letadlové lodi. V Kalifornském městě Granby vzal jeden z občanů zákon do svých rukou, postavil si pekelný stroj a rozhodl se pomstít všem, o kterých byl přesvědčený, že si to zaslouží. Postupně začal bořit město. V San Diegu se rozhořel požár. Lidé utíkají do bezpečí, někteří mu však neunikli... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Attta 

všechny recenze uživatele

Zajimavé příběhy zpracované na typické americké úrovni, takže čekejte příšerné kecy k totálně banálním věcem, které vám všechno totálně zkazí! ()

Lenny09 

všechny recenze uživatele

Byl by to dost zajímavý dokument o lidech, kteří měli v životě dost velký štěstí a unikli smrti. Ale bohužel. Všechny tydle USA dokumenty jsou na jedno brdo a nejvíc mě štve, že tam některý věty a záběry opakujou stále a stále dokola. Proboha to jsou ti amíci tak natvrdlý, že jim to v dokumentech musej stále omílat?!!!! Škoda :-( 30% ()

Reklama

Reklama