Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandon je úspěšný street-fighter, jehož bratr byl zavražděn, když převážel peníze pro místního mafiána. Ten však chce své peníze zpět a vymáhá je po Brandonovi. Tomu tak nezbývá nic jiného, než z města uprchnout a vrátit se zpět do míst, kde se svým bratrem vyrůstal. Brzy si i tady vypracuje pověst drsného bitkaře a společně se svým idolem z ringu Drakem Colbym plánují, jak vydělají velké peníze ve světě pouličních zápasů... (Šakalík)

(více)

Recenze (10)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Naprosto úděsná hovadina, která chvílemi působí natolik bezradně, až mi těch filmařů bylo líto. Ale to, že je ten film hloupý, bych tomu ani tolik nevyčítal, ostatně to se dalo čekat. Ale nechápu, proč měl někdo snahu z očividného videobéčka dělat art a hrát si na umění. Ta vyumělkovaná kamera, která neustále mění úhly pohledu a proporce záběrů, tam působí jako pěst na oko a vyloženě tahá už tak mizerný snímek na dno odpadní jímky. Navíc choreografie soubojů je dost ubohá, kdy se tam dva borci opakovaně válejí v prachu na zemi, aby si pak nakonec jeden z nich krvavě odplivl a omdlel – a hlavní hrdina překvapivě vyhrál. Rovněž mě docela mrzí VELMI prostoduchá role Dannyho Treja, který by si snad už mohl vybírat filmy trošku na úrovni. Ach jo, i přes můj vnitřní nesouhlas tomu nakonec udělím alespoň jednu hvězdu ze soucitu a budu se snažit co nejrychleji na tohle veledílo zapomenout. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Originální, výpravný a skvěle natočený film z prostředí klecových intelektuálů tu už dlouho nebyl. A vypadá to, že asi ani nebude. Rozkošnému a chytrému mexičánkovi, který vypadá, jako by měl dvě vysoké školy a doktorát z filantropie, nezbývá nic jiného, než se živit šmelcováním držek v ilegálních zápasech. Jednoho dne mu záporný záporák zařízne bratříčka, aby jej donutil mlátit ty vyholené, vepřové hlavy ve svém dresu a neštítí se ani únosu dívky jeho snů! A pozor! Neotřelost a genialita příběhu nastupuje. Nějaké to běhání, pár shybů, údery pěstičkama do pytlů s cementem a několik kliků na tvárnicích za "hudebního" doprovodu dunivé recitace jakéhosi zneuznaného pouličního gangstera s nutkavou potřebou vykřičet ty motherfuckery a bitche do světa, přivedou našeho hrdinu do vrcholné formy. A tak všichni včetně arcipadoucha dostanou na piču a on odchází se svoji dívkou vstříc zapadajícímu slunci. To vše zabaleno v nákladné produkci, která snad musela vracet prázdné flašky a sbírat barevné kovy nejmíň měsíc, aby se to mohlo natočit. Ještěže choreografii soubojů nelze nic vytknout. Žádná totiž není, protože zfetovaný kameraman dobře věděl co dělá, když svou VHS aparaturou při konfrontacích sveřepě zabíral z deseti centimetrů například záda nebo bříško některého z borců. Film je to sice hloupý a trapný, ale zato otřesně natočený, zrežírovaný a plný ambiciózních neherců. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Příběh se mi hodnotit nechce, je to nějaká šílená kravina, ale koukal jsem na to hlavně z důvodu akce a to dokázala nabídnout zajímavý momenty a hlavně se tu hrálo spíš na styl drsný pouliční mlácení a ne na nějakou choreografii, což bylo dobrý ožívení, jen škoda, že kameraman tu kameru držel jak prase cvičku, ale přitom si myslel, že je hroznej borec. ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Tento film mohl být lepší než horší průměr. Je tu moc efektů, moc střihů, moc lítající kamery, moc okatých záběrů, nic moc hlavní postava klaďase (záporák Eric Balfour mi sedl). Navíc další věc, co mě opravdu štve je ta, že po bitce, kdy oba měli při souboji rozmlácený obličej, za pár hodin na obličeji neměli ani známku. To je taková lenost nebo nedostatek financí alespoň pro jednoho maskéra? To je přeci základ. Naopak hudba byla vybrána výborně. Chtěl jsem dát 2* ale za tu hudbu a tu kočandu dám * navíc. Takže pro mě rovných 50%. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nesympatičnost ústředního hrdiny, který vypadá spíš jak buclaté namakané miminko, než drsný fighter do ilegálních zápasů, překonává jen stupidita a nudnost děje filmu jako celku. Hezká slečna tomu nepomůže. Paskvil. Stačilo by, aby se na tohohle rádoby drsoně jen letmo podíval "Boyka" (Undisputed III.) a zmaloval by si trenky do hněda. Oh, my God! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu se objeví známí zápasníci MMA, například vítěz třetí řady The Ultimate Fighter Michael Bisping, bývalá hvězda pro wrestlingu organizace WWE a poté zápasník MMA Bobby Lashley, veterán MMA organizací Pride a UFC Heath Herring a bojovník z UFC Mike Swick. (The Viper)

Reklama

Reklama