Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Parta krásných mladých lidí si vyjede užít volna do domku na ostrůvku uprostřed jezera. Zábava je v plném proudu do doby, než žraloci, které tam vysadila skupinka místních psychopatů, jednomu z mladíků ukousnou ruku. Od této chvíle začne scénář připomínat frašku – všechno se začne úplně nesmyslně komplikovat (lidé padají do vody, čluny vybuchují), postavy zhloupnou na úroveň IQ 50 (chování Sáry vůči bývalému příteli) atd. Plus předvídatelnost na všech úrovních. A ještě ke všemu má Noc žraloka rating PG 13. To znamená minimum krve, minimum nahoty, minimum vulgarismů. Což je u letního žraločího teenagerského hororu celkem průser. Čtyři body z deseti za slušnou technickou stránku. Když už nic jiného, je na filmu alespoň vidět, že jeho tvůrci už nějakou zkušenost s kamerou mají. To je ale podobně platná útěcha, jako kdyby vás měl místo totálního neznalce operovat student medicíny, který právě absolvoval první semestr. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $18,877,153Tržby Celosvetovo $40,136,479 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,804,936 //počet predaných kusov 111,803║ Ukričané béčko, ktoré ubehne ako voda, fakt nehorázne rýchlo to celé odsypalo a to ako dejová výstavba žiadna, len samoúčelné scénky, bez lepšej dávky napätia, kopu tlápačkových dialógov, napríklad mladý herci ušli neboli otravný ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, režisér David R. Ellis len klesá a klesá, škoda mohlo to byť zábavné a nechutné béčko ako Piraňa 3D ale nie je. /25%/ ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Další remake úspěšných Čelistí. Akorát teenagerovský a ještě k tomu nesahá Čelistem ani po kotníky. Herci jsou špatný a, co je ještě horší? Charaktery postav jsou absolutně nezajímavé. Soundtrack mínus. Příběh mínus. Film je dost předvídatelný a nemůže se stát, že by vás zde něco překvapilo. Některé scény jsou absolutně hloupé až trapné. Slabý odvar Čelistí? Hmm ani to ne. Žraloci jsou udělaní celkem dobře a to je snad jediné pozitivum na tomto filmu. Aspoň tam neplavají střeva a dobře se na to kouká. ( 22 procent ) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Už kvůli tomu bizáru jde o kousek, který rozhodně stojí za shlédnutí! Ano nepopiratelně je to v mnoha ohledech tak trochu hloupé a do jisté míry předvídatelné. Na druhou stranu si však říkám proč ne. Stále je to jen film a zde rozhodně není nic, co by vyloženě bilo do očí. A pak je tu další věc, dílo je totiž nespravedlivě podhodnoceno zdejšími uživateli na zcela nesmyslných 34%. Přitom efekty nejsou nejhorší, scénář je sice prostý, ale funkční a postavy sice úplně vymaštěné a přesto zajímavé a vtipné. K tomu byl úvod tak nabitý, až jsem film zpočátku vnímal na slabší čtyři hvěždy, což méně uspokojivý závěr zase tak moc nepokazil. V poslední řadě srovnám-li Noc Žraloka s jinými filmy podobného typu, tak jsem již viděl spousty po všech směrech výrazně horších, přitom s lepšími hodnoceními. Proto jsem se zde rozhodl naopak mírně nadhodnotit. V žádném případě si nemyslím, že by byl snímek špatný, ale není ani tak dobrý abych na něj kupříkladu chtěl ještě někdy znovu narazit. S hodnocením jsem se stejně nakonec rozhodoval na pomezí 50%. PS aneb nevysvětlitelné a komické části filmu: Proč ta holka prostě neprolezla mříží té žraločí klece, kolik hodin tam ten večer vyhozený a nad ránem znovu objevivší se pes kroužil ve vodě plné žraloků a je skvělé, jaké plameny dokáže vykouzlit skrz na skrz promočený zapalovač??. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

S ratingem PG-13 takový film dočista postrádá smysl, leda by se jednalo o biják na úrovni Spielbergových Čelistí...a těm Noc žraloka 3D nesahá ani po kotník. Na opačné straně spektra je pak záměrně pokleslá Piraňa 3D, která je zábavná právě svou krvavostí a nekorektností. Takže v tomhle případě pokleslé žánrové atrakce nulové (z jedné urafnuté ruky se fakt nepo...), napětí dočista nefunkční a to všudypřítomné 3D už opravdu otravné - vlastně se z něho už stal standard, tak by ho konečně mohli přestat cpát do názvů, jakoby se jednalo o nějaké pouťové atrakce (ačkoliv ono to vlastně v případě některých kravin není až tak daleko od pravdy...smutné). ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Kvůli případným nízkým ohodnocením nebyl film před uvedením do kin promítán filmovým kritikům. (Conspi)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama