Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2011, ale co to nevidím? Zpracování naprosto tragické a grafika žraloků hrozná. I v čelistech, které jsou o několik let starší vypadá žralok přesvědčivěji. Shark Night nenabídne ve svém stylu absolutně nic nového a jedná se pouze o vyvražďovačku bez příběhu a pořádné zápletky. Přesto na jedno zhlédnutí dostačující... 4/10 = 40% ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Will Hayes, Jesse Studenberg | Hudba: Graeme Revell | Produkcia: Chris Briggs, Mike Fleiss, Lynette Howell | Distribúcia: Rogue | Štúdio: Sierra Pictures, Incentive Filmed Entertainment, Silverwood Films, Next Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 20,245,424 $ || ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Davide, Davide, tohle už ti nikdo nesežere ani po těžké lobotomii. Jedině jako dobrodružnou komedii, ale toho humoru se moc nedostává. Snad jenom ve scénách, kdy vyjde najevo žraločí inteligence a jejich mimořádně vřelý vztah ke sportu. Buď hned v úvodu vykrádáš Spielbergův opus, nebo (což jev nejčastější) vršíš jedno klišé za druhým, až se tě ptám, pro jakou věkovou kategorii to vlastně točíš? No jo, už to vidim! PG-13, to všechno vysvětluje. Těmhle náctiletým stačí málo: hlavně ať tam hezky něco efektně bouchne, hnusně digitální žraloci někoho sežerou a promenáduje se tam pár bab v plavkách. Otázka zůstává, kdo na to bez krve a koz bude chtít znova koukat? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jasné, že je tam kopa klišé a zopár trápností, ale inak je to v rámci žánru pohodovka. Podobne ako pri HADOCH V LIETADLE sa tvorcovia pohrávajú s viacerými druhmi, čo je osviežujúce a pár killsov je tak prostoducho priamočiarych, že vyznievajú geniálne. Prsia ani veľa krvi nečakajte, ale ako letná oddychovka so zabávajúcou sa partiou je to znesiteľné... Koniec koncov Ajova PIRAŇA nemala o nič lepší scenár, len pár pornoherečiek naviac... Ak chcete niečo vážnejšie, pozrite si ÚTES SMRTI... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Co si dokážete představit za hrůzu, když se řekne 3D, teenageři a žralok a certifikát pro rodiny s dětmi, to dostanete. To, že byl tento film původně natočen a promítán ve 3D, připočtěme k současnému marketingovému trendu, jak tahat lidem z kapes víc a víc peněz. Ostatně, na tom nijak vybaveném DVD je stejně film plochý, tedy 2D. Navíc je to film zcela neoriginální, bez napětí, bez nápadu, bez jakékoliv snahy o inovaci – a jednotlivé útoky žraloka jsou podobně drastické jako hon na mamuta v Machovi a Šebestové. Jinak zde máme značně originální a nikde použitou koncepci studentů střední školy, jejichž vymakaná tělíčka ve srovnání s jejich IQ značně vedou. Jedou si zadovádět na jezero, a ono bum ho – zrovna tam řádí smečka hladových žraloků. Mimochodem, první půlhodinu přetočte – nic se v ní neděje, jen se seznámíme s postavami, což je nám platné jak mrtvému zimník. Čímž se dostáváme k absurdnostem scénáře. Například útok žraloka na dívku na mělčině, kdy by žraloka musela půlka koukat ven – pokud nešlo o zcela placatý druh. Nebo chlápkovi žralok ukousne ruku – a ona mu z ní netryská krev, ne ne, on s tímto zraněním doplave (!) na břeh, kde se sice zhroutí, ale večer si vezme oštěp a jde se za záře táboráčku žralokovi pomstít či co. Mimochodem, netušil jsem, že na ukousnutou ruku stačí lékárnička z výletní chatky. Také si nejsem jist, zda žraloci jen tak lezou do sladkovodních jezer, a pokud šlo o jezero slané, kde se vzalo uprostřed pevniny? Také nepochopím, když holka svého chlapce oholí lodním šroubem, že tento nemá nakonec ani škrábnutí. A podobných hloupostí je film plný, přitom se nezdá, že schválně, protože tvůrci něco takového jako nadhled neznají. A když nakonec zjistíme, že do jezera žraloky vypustilo pár chlápků, co se nudilo, řeknete si, a jak tam tu hromadu žraloků do toho jezera dostali? Zkrátka absurdita stíhá absurditu, ale protože se film tváří hrozně vážně, obávám se, že to tvůrci i vážně celé mysleli... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)

Reklama

Reklama