Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabota. Piraňa byla extrémně zábavná s dobrými herci, tohle je extrémně pitomé s nesympatickými herci. Tak asi tolik srovnání. Je zajímavé že od dob prvních dvou dílů Čelistí nikdo nenatočil dobrý žraločí horor. Docela ještě ušel Útok z hlubin anebo Reef. Tím to ale hasne. V Noci žraloka plavou žraloci závratnou rychlostí a skáčou 2 metry do výšky. Film natočený pro mimořádně hloupé lidi. PS: Film musel mít i přes škatulku horor přístupnost 12 let, ani jedno odhalené ňadro v teen hororu? Tomu říkám rarita. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, překvapen, ale docela nemile. Čekal jsem solidní krvák, ale to se bohužel nestalo. Příběh je strašně základní, nudný, nenápadný. Od režiséra, který natočil Nzvratný osudy 2 a 4 bych čekal něco víc. Velkou chybou je, že je film v přístopnosti PG-13. Proti této přístupnosti nic nějak nemám, hodně filmů, které mají tuto přístupnost, např. Smrtonosná past 4.0, Bourny, Bondy atd.. mám ve velké oblibě, ale u hororu má být krev. Jasně, u tohohle filmu byla, ale jak žralok útočil, tak byla vidět jen trochu ve vodě, nic konkrétnho. A ta ukousnutá ruka, no jako bylo hodně úsměvné, jak černoch zabil s jednou rukou (po několika hodinách byl černoch zdravej po ztrátě ruky) žraloka. Takže mé hodnocení je pouze tak na 28% = * ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

S ratingem PG-13 takový film dočista postrádá smysl, leda by se jednalo o biják na úrovni Spielbergových Čelistí...a těm Noc žraloka 3D nesahá ani po kotník. Na opačné straně spektra je pak záměrně pokleslá Piraňa 3D, která je zábavná právě svou krvavostí a nekorektností. Takže v tomhle případě pokleslé žánrové atrakce nulové (z jedné urafnuté ruky se fakt nepo...), napětí dočista nefunkční a to všudypřítomné 3D už opravdu otravné - vlastně se z něho už stal standard, tak by ho konečně mohli přestat cpát do názvů, jakoby se jednalo o nějaké pouťové atrakce (ačkoliv ono to vlastně v případě některých kravin není až tak daleko od pravdy...smutné). ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale... Copak místní osazenstvo čekalo ? Možná jsem mimo já, ale opravdu jsem si od party beach boyů a režiséra majstrštyků jako jsou háďata, či několika dílů série umři 100x jinak, nesliboval hororové žně. Ale což, alespoň má místní banda "študentů filmu" na co plivat! :) Stupidní a po všech směrech průměrné BÉČKO přesně tak, jak ho máme (pro oddych!) rádi - 50%. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Po rozmyslu musím jít s hodnocením dolů, dvě hvězdy jsou až příliš. Zklamání nad dlouhou nocí krveprolití. Chování žraloka v jistých chvílích nepochopitelné. Jednou je pomalej jak šnek, aby hrdinové mohli uniknout a po druhé je rychlejší pomalu než člun. Herci dialogy a dějem přešlapují vodu. Místy odfláknuté. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)
  • Kvůli případným nízkým ohodnocením nebyl film před uvedením do kin promítán filmovým kritikům. (Conspi)
  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)

Reklama

Reklama