Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Proč by si se chtěl přivázat jen k jednomu kusu masa ?!?!..... Tak nevím, co je horší - setkání se žralokem nebo z místníma buranama ? CITÁT - Pojď sem pivko, pojď.......... Vždycky jsem překvapen nádherným prostředím, kde se odehrává děj. Naše planeta má prostě úžasná zákoutí. A naši filmaři nám je předělají na hororová místa. Všude číhá nebezpečí. Po dlouhé době vidím ve filmu partu mladých lidí, kteří se chovají celkem přijatelně. Nevyvolávají zbytečné problémy, chovají se normálně a celkově jsou příjemní. Pijou pivo, jsou slušní, jen se baví. Tak to je parta, které jsem opravdu fandil. Plus tohoto filmu je úvodní informace, že tu prostě mobilní telefony nefungují a basta. CITÁT - V klidu seďte a kochejte se výhledem........ Za zmínku stojí scéna okolo 50 minuty, kdy Malik jde vodou v ruce drží oštěp a řve : Tak pojď !!!! Mrazivá scéna je obohacena dobrým zvukovým doprovodem. CITÁT - Něco takového jako úchylky dnes neexistuje. Vládne morální relativismus. To co bylo před lety zakázáno v několika státech světa, si dnes dítě může zdarma stáhnout z internetu........... Noc je pomalu pryč, začíná svítat, příběh už je jasný, víme kdo zemřel, víme jak zemřel, ještě zjistit, kdo za to může a kdo přežije. CITÁT - Tvař se jako, že je to legrace......... Jako bonus je k poslechu videoklip "Shark Bite" ale je to hip-hop tak jsem to nedokoukal, nebo spíš nedoposlouchal, spíš dokoukal ale nedoposlouchal - ten videoklip. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Už kvůli tomu bizáru jde o kousek, který rozhodně stojí za shlédnutí! Ano nepopiratelně je to v mnoha ohledech tak trochu hloupé a do jisté míry předvídatelné. Na druhou stranu si však říkám proč ne. Stále je to jen film a zde rozhodně není nic, co by vyloženě bilo do očí. A pak je tu další věc, dílo je totiž nespravedlivě podhodnoceno zdejšími uživateli na zcela nesmyslných 34%. Přitom efekty nejsou nejhorší, scénář je sice prostý, ale funkční a postavy sice úplně vymaštěné a přesto zajímavé a vtipné. K tomu byl úvod tak nabitý, až jsem film zpočátku vnímal na slabší čtyři hvěždy, což méně uspokojivý závěr zase tak moc nepokazil. V poslední řadě srovnám-li Noc Žraloka s jinými filmy podobného typu, tak jsem již viděl spousty po všech směrech výrazně horších, přitom s lepšími hodnoceními. Proto jsem se zde rozhodl naopak mírně nadhodnotit. V žádném případě si nemyslím, že by byl snímek špatný, ale není ani tak dobrý abych na něj kupříkladu chtěl ještě někdy znovu narazit. S hodnocením jsem se stejně nakonec rozhodoval na pomezí 50%. PS aneb nevysvětlitelné a komické části filmu: Proč ta holka prostě neprolezla mříží té žraločí klece, kolik hodin tam ten večer vyhozený a nad ránem znovu objevivší se pes kroužil ve vodě plné žraloků a je skvělé, jaké plameny dokáže vykouzlit skrz na skrz promočený zapalovač??. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fúha vlastne ani neviem čo mám napísať. Žraločie filmy mám rád a režisér Ellis tiež natočil zopár solídnych filmov (Mobil) a aj hororov (Nezvratný osud, Hady v lietadle), ale toto je veľké béčko. To, že prostredie vyzerá ako keby to točili u strýka Donalda na farme ani nekomentujem. Postavy, scenár, dialogy, nula bodov a herci dokonca mínus nula bodov. Páčil sa mi námet a zopár akcii a to je asi všetko. 35% - 1* ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě všechno špatně. Postavy jsou do jedné nesympatické, kdykoli se mohou chovat jako idioti, nadšeně toho využijí, krvavé scény nestojí díky PG-13 za nic, o chabé animaci žraloků lepší pomlčet a scenáristické perly typu „černoch bez ruky zapálí oheň a naběhne do vody s oštěpem" lze už jen vnímat s úsměvem. Slabý čajíček pro mladší ročníky, kterým připadají Čelisti „příliš mechanické“ a Pirani 3D „příliš o ničem“ (neboť tamní síla pramení z pevného režijního vedení a ochoty vytěžit žánrovou absurditu na kost). Malé bezvýznamné plus za hlášku o tučňácích. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale... Copak místní osazenstvo čekalo ? Možná jsem mimo já, ale opravdu jsem si od party beach boyů a režiséra majstrštyků jako jsou háďata, či několika dílů série umři 100x jinak, nesliboval hororové žně. Ale což, alespoň má místní banda "študentů filmu" na co plivat! :) Stupidní a po všech směrech průměrné BÉČKO přesně tak, jak ho máme (pro oddych!) rádi - 50%. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)
  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)

Reklama

Reklama