Reklama

Reklama

Donaldova továrna na smích

  • USA Donald´s Laugh Factory
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Komedie
USA, 2005, 65 min

Obsahy(1)

Přesně 9. června 1934 se na stříbrné plátno poprvé přišoural budoucí nejznámější filmový kačer. Ano, je to kačer Donald, který vás vždy spolehlivě rozesměje. Teď si můžete užít ty nejlegračnější příhody, které kdy natočil. Uvidíte například příběh Svačinka pro mravence, kde Donald tráví krásný den v přírodě - jenže piknik mu překazí stovky malých štípavých mravenců. V dalším příběhu Plavba zakázána se Donald a jeho přítel Goofy vydají na projížďku lodí, která se ovládá automatem na mince. Donaldovi a Goofymu ovšem mince dojdou, a to přímo uprostřed oceánu. Videokazeta obsahuje ještě šest dalších příběhů - Včela na stráži, Představení pro sirotky, Kačer Donald a gorila, Dobrota nebo šprým, Zkušební pilot Donald a Náměsíčný Donald. Kolekce grotesek DONALDOVA TOVÁRNA NA SMÍCH je zábavnou jízdou od prvního do posledního záběru! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Zábavná podívaná nejen pro ty nejmenší. Dcera si zamilovala Donalda, tak máme nyní vše co se dalo sehnat. I v tomto výběru Donald zažívá všelijaká dobrodružství. Na moři přítel Goofy nechá vše do poslední chvíle na Donaldovi, 200 mravenců připraví Donalda o jeho svačinku ať se snaží sebevíc. Gorila co utekla ze ZOO připraví Donaldovi krušné chvilky a v masce gorily si udělají srandu z Donalda jeho nezbední synovci. Dale se prolétne v Donaldově letadle a Daisy nemůže probudit náměsíčného Donalda, aby se neublížil, tak s ním projde celé město. Čarodějka Hazel zase "vyléčí" Donalda z jeho lakoty na Halloween.Prostě opět spousta klasické zábavy která vznikla ve 40 a 50 letech minulého století. Stejně jako ve výběru "Donalda má každý rád", bych vynechal hrané vstupy ( tentokrát s dětskými vtípky ). ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Krátky výber Donaldových dielov so 40. rokov, zväčša priemernej kvality. Pomedzi to deti rozprávajú svoje detské vtipy o umývaní zubov krokodíla či smrdiacich nohách žirafy. Pre deti ideálne, no tieto Donaldove kraťasy dospeláka veľmi nezabavia a detské vtipy so strašným dabingom budú nútiť jedinca k skoku z okna. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Za ty prostřihy na "rádoby vtipy" a scénku v divadle jedna hvězdička dolů. Jinak scénky výborné jako všechny tyto grotesky s Donaldem, Goofym a dalšími postavami od Disneyho. ()

Reklama

Reklama