Reklama

Reklama

Mickeyho má každý rád

(video kompilace)
  • USA Everybody Loves Mickey
USA, 2004, 58 min

Obsahy(1)

Myšák Mickey, nejoblíbenější postavička kreslených grotesek, se vrací v kolekci nestárnoucí klasiky. Výběr těch nejlepších grotesek z produkce Walta Disneyho nabízí řadu tak legračních a originálních dobrodružství myšáka Mickeyho, že si je celá vaše rodina bude chtít pouštět znovu a znovu. Vydejte se s Mickeym na výpravu do světa fantazie za zrcadlem. Pak si dopřejte prosluněnou dovolenou na Havaji a „V osamělých strašidlech" sledujte, jak si Mickeyho kamarádi Donald, Goofy a Pluto poradí s domemplným stepujících strašidýlek. Nechybí ani nestárnoucí grotesky, jako Statečný krejčík, Tornádíčko či Mickey u protinožců. Pobavte se s myšákem Mickeym v kolekci připravené s jedinečným šarmem, který dokáže jen Walt Disney. Fandíte-li čipernému myšákovi, nenechejte si tyto grotesky ujít, protože Mickeyho má každá rád! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Mickeyho má každý rád". Ano? Naozaj?! Podľa mňa je to hodne sebevedomé a značne nepravdivé tvrdenie. Pretože ja tohto amerického prašivého hlodavca rozhodne rád nemám. Vyrastal som v socialistickom československu a tak som o ňom ani nechyroval. Tvorba Walta Disneyho šla úplne mimo mňa. Takže som si ani k myšiakovi Mickeymu nevypestoval žiaden vzťah. Je mi ukradnutý a tým pádom aj táto kolekcia jeho siedmych animovaných príbehov. ** ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Soubor několika legendárních grotesek s Mickey Mousem v hlavní roli. Pro děti ohromná zábava, pro dospělé notná dávka nostalgie. Já mám ale stejně radši Donalda, ačkoliv mě ten jeho hlas vždycky iritoval. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívaná pro příznivce Mickeyho. Společně s Donaldem a Goofym myjí věžní hodiny, zažijí dovolenou s Plutem na Havaji, podaří se jim vyhnat duchy ze starého domu. Několikrát se objeví Mickey i sám jako například s obrem, ze kterého bude dobrý pohon pro kolotoče. Grotesky, které u nás běží od rána do večera. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Zábavná podívaná. Staré Mickey Mouseovské skeče sestříhané dohromady společně s dětmi z celého světa, kteří Mickeyho nějak vtipně napodobují nebo prostě jen křičí "Máme rádi Mickeyho". Je to vtipné a zábavné, a hlavně to neskutečně baví děti, a pro ty je to přeci určené. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Kdo vyrostl na celé téhle Disneyovo partě animovaných zvířecích přátel, jistě ten nostalgický pocit který vám nedovoluje hodnotit nízko a vlastně si to tyhle nevinné pohádky nezaslouží  pochopí. Pohádka má být nevinná, jako dětství samo. ()

Reklama

Reklama