Reklama

Reklama

Štěstí

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie
Československo, 1985, 19 min

Obsahy(1)

Mikrokomedie o zamilované kadeřnici a populárním zpěvákovi. Bláznivá mikrokomedie s písničkami vychází ze záměny známého zpěváka a chovance psychiatrické léčebny. Do malého kadeřnictví vchází idol dívčích srdcí – populární zpěvák Josef Laufer (skutečný zpěvák a herec ve dvojroli). Mladá kadeřnice (J. Paulová) je u vytržení a zcela podléhá jeho kouzlu. Zpěvák jí i zazpívá, ale když dojde na placení, nemůže najít peníze ani doklady. Dívce to ale nevadí, ráda mu posloužila. Jenže pak přicházejí zřízenci blázince, hledající pacienta, který se vydává za známého zpěváka… Kdo je kdo a koho si zřízenci odvedou? (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Televizní povídka, která by mohla vzniknout řekněme na Nově i dnes, jen by tam bylo pár vulgarismů navíc. Naivní komediální historka o kadeřnici okouzlené známým zpěvákem a jedné záměně. Byla by uvěřitelnější, kdyby ona kadeřnice byla ve věku teenagera těsně po vyučení, protože ta poloha dospělé ženy, která hraje puberťačku, je spíš než komická tím přehráváním trapná. No a Laufera jako angažovaného výrobce normalizačních písniček a pořadů dvakrát nemusím. Celkový dojem: 40 %. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Kraťoučká blbůstka o kadeřnici, která platonicky miluje zpěváka Josefa Laufera. A když se zrovna on objeví v jejím salonu, div z toho děvče nedostane infarkt. Pak už v podstatě není co hrát - ostřihat, neostřihat, oholit, neoholit, zazpívat, nezazpívat. A konec celkem divný a moc vtipný teda nebyl. Průměrná jednohubka, která neurazí, ale ani nijak zásadně nepotěší. ()

Reklama

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, co všechno se v osmdesátých letech objevilo na televizní obrazovce. Inu, Josef Laufer tehdy slavil úspěch se svým cajdákem Sbohem lásko, já jedu dál a zřejmě to byl jeden z důvodů, proč něco takového vůbec vzniklo. Že by to dnes, po čtyřiatřiceti letech, mohlo ještě někoho nadchnout, je ovšem předem vyloučená věc. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Krátká televizní povídka o Josefovi Lauferovi, který přijde ke kadeřnici. Ta je z něho tak hotová, že by se měl obávat, jestli ho nestřihne do ucha, jak se celá chvěje. Už to vypadalo jako krátký úsměvný film, ale ten konec se záměnou blázna vydávajícího se za opravdového Laufera a dvěma zřízenci psychiatrické léčebny, to celé zkazil. Tohle tam neměli dávat. [70. hodnocení, 12. komentář, 47%] ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele

"Já slyšel nějakejch kadeřnic zpívat, i na soutěžích!" Naivná kadernica Paulová prikladá svojmu v holičskom kresle usadenému idolu Lauferovi britvu na krk. Zároveň milé aj trápne a našťastie nie dlhé. Tri smradľavé doutníky. "Víte, že já jsem se vlastně se žádnou dívkou takhle o samotě nebavil o uhlí..." ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama