Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (95)

castor 

všechny recenze uživatele

Za oceánem je to událost. U nás jde o ples hlavně pro rodiče, v Americe pro studenty a jejich partnery/partnerky. Spoustu tradic, spousta veselí i vyčkávání na to, kterýpak princ vezme odvahu a pozve tu nebo tamtu na ten velký večer. A my se tomu tak trochu smějeme. Stejně úsměvné jsou charaktery jednotlivých postav, vztahy mezi nimi jsou spletité asi jako puzzle pro desetileté děti. Tuctový a nekomplikovaný Disney, co jsme ale čekali? ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Film plný kliše, plný hloupých dialogů, naivních holek, sladkých chlapců, navenek drsoně se srdcem vs. blonďatá presidentka třídy, multikulturní tolerance, na chlup očekávaného konce, avšak od začátku si film na nic jinýho nehraje a předloží očekávané a vcelku přijatelné formě, kdy člověk ačkoliv ví jak to skončí tak čeká do konce a dělá překvapeného, že to má tak sladce nalajnovaný konce i s klišé největšího kalibru jako je opět fungující fontána. O hvězdičku víc dávám proto, že scénář je příjemně oldschool (i když tam je facebook) a vynechal trapné nebo prdící scény. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Od Nussbauma jsem viděl 3 komedie Prciny Nahou Míly odpad Královna Ročníku odpad a tohle 3 hvězdy. Oproti těm dvěma jsou zde minimálně 4 sympatické postavy (Simone, Nova, ten kluk co ji nakonec pozval a ta černoška co opustila přítele) chybí zde jakákoliv fekální scéna (zázrak v dnešní době) a dobře se na to dívá. Nadávat na to, že je to klišé nebudu 90 procent komedií jede podle šablony. Akorát škoda, že Simone nedostala více prostoru a , že královnu plesu nevyhrála Nova místo té černošky (chápu, ale , že rasisté by to nedaly kdyby vyhrála bílá). P.s. nejsem odborník na maturiťáky, ale nepozvávají se náhodou na maturiťáky pouze dívky a kluci ze stejného ročníku tady si bore pozve jakousi Řekyni z Kanady a druhý borec malou holku a nikoho to netíží. P.s. nejtrapnější scéna z rozkazu královny tanec královny nebude co to je kurva za sračku pominu to, že tím pošpinili dlouhodobou tradici. P.s. 2 ty dva teplouši s tou hudbou a ten trapák v bílém smokingu jsou jedni z největších hereckých omyl po těch z Homo Direction a Homo Brothers. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nemastná neslaná a samozřejmě krutě ohraná okecávačka. Tenhle typ filmů mi nevadí, ale tady to bylo navíc dost slabě natočeno. Plno nelogičností, a přeci i klišé americké střední plné krásných holek ( za to jsou ty dve hvězdičky ) rádoby rebelů vytvořených jen koženou bundou a dlouhými vlasy a loserů řešících ukrutně vážně největší událost v jejich životě- maturitní ples, se dá trochu ozvláštnit. Ovšem tady není naprosto nic navíc, ani nadhled, ani nějaký ten vtip...prostě nic.Předvídatelné, miloučce heboučké, plné mladých krásných lidiček. Nic víc. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Romantika. No, většinou je opravdu jednoduché mě na něco podobného "nachytat". Tentokrát se to však nepovedlo. A kdo ví, čím to bylo. Možná, že to je tím, že můj maturák jsem si neprožil tak, jak jsem o něm dopředu snil. Možná to je tím, že doba po maturáku uplynula jak voda a já jsem se vlastně nikam zvlášť lidsky nepohnul. No a možná to bude tím, že je tenhle filmek nedokonalý jak po stránce režie, hudby, ale i všeho ostatního včetně scénáře a vlastně hlavně scénáře. Ten totiž dle mého značně pokulhává. No a herci se pak mohou snažit jak chtějí, ale napravit to prostě nemohou. A nic na tom nezmění ani to, že Thomas McDonell je docela hezký dlouhovlasý klučina. Prostě a jednoduše - bohužel.. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama