Reklama

Reklama

Medvíďata sama v lese

(TV film)
  • Německo Bärenkinder allein im Wald (více)

Obsahy(1)

Príbeh dvoch malých osirelých medvieďat, ktorým zahynula matka a musia sa samy vysporiadať s nástrahami lesa a postarať sa o seba. V Bielorusku v chránenom území Krasny Bor, v lone nádhernej panenskej prírody, plnej zvery, žijú aj dve osirelé medvedie mláďatá, ktorým filmový štáb dal meno Máša a Paša. Matka im zahynula v čase, keď malé medvedíky ešte o živote takmer ešte nič nevedeli. Majú len necelého pol roka a za normálnych okolností by sa o nich matka starala a priúčala ich na život v divočine až do troch rokov. Teraz ich to musí naučiť sám život, každodenné dobré i negatívne skúsenosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Pár zajímavých záběrů ale jinak klasika. Mohli by se rozhodnout kdy ho natočili, jednou píšou že 2006 potom je to 2007, najde se i 2008, a tady už 2009. Zraje se to pomalu na premiéru! 3/5 ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím, co si s tím počít.. záběry byly dech beroucí, medvíďátka rovněž, ale na to, že šlo o velmi pěkně zinscenované záběry a životní pouť těchto medvíďat, tak to nevydrželi točit ani rok (přesněji asi 7 měsíců).. Takže se ve mě mísí různé pocity. Za záběry a medvídky jasně za 5, ale za tu habaďůru a za to, že dokumenty vyžadují čas a informace bych dala tak 2... takže ač mi to trhá srdce, musím za dokument samotný dát pouze 3. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Na prírodopisný film trochu nedotiahnuté, skôr ako rozprávka s medvieďatami a vlkmi. - Čakal som, že včely sa im ubránia. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Jmenují se Paša a Máša. Jsou z Běloruska. A jsou to medvědi... Pěkně komentované záběry z krátkého úseku ze života medvíďat. Přestože mi přišlo, že v pár scénách si dokumentaristi tomu filmařskému štěstíčku trošku napomohli, vždy žasnu a obdivuji jakým záhadným způsobem dokáží kameramani nepozorovaně zachytitt detaily ze života divoké přírody. 90% ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Pekné, až priam úžasne zábery medvedov a iných zvierat v Bieloruskej prírode. Nedostatkom celého, ani nie dokumentárneho, ako skôr filmu pre detim je fakt, že je očividné, že to bolo zinscenované. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama