Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro šestici přátel začíná obyčejný den. To se ale brzy mění poté, co jsou nalákáni a zavřeni v podzemní místnosti. Nevědí o tom, že se mají zúčastnit tajného experimentu. Moc času jim nezbývá, a proto musí rychle vymyslet únikový plán. (darek kartac)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě šíleně zklamalo, připravoval jsem se na béčko ale aspon na zábavné, ale to se nekonalo. Na začátku vydíme naháněčku "něčeho" a psa. Pak najednou uvodní titulky, ok a ted přijde na řadu Dyer kterýho mám moc rád, ale přijde mi že tu hraje tak rychle aby mu to uteklo. Film je plný neherců, a ani zmíněný Dyer není nijak extra dobrý. Pak se ti přátelé dostanou do nějakého bunkru(sklepa jak název napovídá, ale jako sklep mi to nepřijde) a tam začíná nudná naháněčka bez špetky inovace či lepších scén, prostě nuda a šed. Ale na druhou stranu je to krátké a viděl jsem horší, mám jen zklamání z toho co tu dělá Dyer. ()

Zl0 odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne bez nápadu.Rozmýšľal som či dať aspoň jednu hviezdičku, ale nevidím jediný dôvod prečo sa tento film oplatí pozrieť. Prehnaná hlúposť postáv, neoriginálna zápletka a prostredie ktoré pôsobí ako by sa natáčalo v 1 miestnosti. Nuda. ()

Reklama

Reklama