Reklama

Reklama

Impacto Nupcial

Krátkometrážní / Horor
Španělsko, 2004, 21 min

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Podobné zombie zvratky Ma úprimne začínajú nudiť.Tento pridal mohutné nič a sledujúc tú nebohú snahu o šok, Mi už nezoškrabe ani make up. Slepota na sekačky / zasekávačky, rozsekávačky a iné prehrané vtipy , to už patrí na vinyl. Uź to nie je proste , čím to bolo - žiaľ. 2 bodíky za Espa. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Eskoria Films a jejich Brutal Relax zatím patřil k tomu nejlepšímu, co jsem měl možnost od nich vidět. Nyní však přišla těžká konkurence a k tomu jde ještě o šest let mladší snímek (navíc v něm figurují zombie). Po dlouhé době opět zombie řežba, která mne opravdu bavila téměř po celou dobu a ani jsem se u ní nenudil. Tvůrci rozpoutají opravdu krvavou svatební cestu a hodně slušný gore masakr zbarví obrazovku dokrvava. Chudák nevěsta se s ničím nesere a tak to mám rád. Opravdový dvacetiminutový zážitek přesně podle mého gusta. Mohu jen doporučit. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Od romantiky, cez temný horor až po splatter komédiu ponúkajúcu niekoľko neotrelých nápadov na likvidáciu zombíkov. Ono snaha tu bola, možno je to občas trápnejšie ako by si to zaslúžilo, ale navždy to pre mňa ostane zábavných 20 minút. ()

Reklama

Reklama