Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážný a neotřelý thriller o třech dvacetiletých, kteří hledají sami sebe v labyrintu čas a kde se každé ráno probudí do stejně děsivého dne, který už tolikrát prožili. (Luteka)

Recenze (49)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Wow.. Napadají mě myšlenky jako, jak bych s tím naložil? Co bych s tím časem udělal? Když dobré skutky se mažou, špatné skutky se mažou, co bych dělal. Asi bych si to užil podobně jako Mike, ale samozřejmě ne tak drasticky. Idea o zastavení času, kdy probíhá jeden den stále dokola a jen tři lidi o tom vědí je velice originální, zajímavá a neotřelá. Jako pozitivní body bych považoval tedy ten skvělý nápad a opravdu výborný Ratner s Amandou Crew. Ale trochu více převažuji negativy. Například dost špatný scénář. Občas tam kecali takový blbosti, taky se tam vůbec nevysvětlilo, proč to začlo a jaktože to najednou skončilo. Milligan mi tam vůbec neseděl, nevěřil jsem mu ani ťuk. Hudba splnila účel, ale nic zvláštního. Konec byl trochu lepší nebo spíš nezklamal ani nějak hodně neohromil. Jinak tenhle snímek taky bude dost rozporuplný. Má na to správně vyvážené faktory. Lehce nadprůměrné. 60% ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Téma časové smyčky mě hodně fascinuje. Proto padla volba na Repeaters, ale bohužel musím konstatovat, že jde o slabý kousek. Nelíbí se mi hlavně scénář, který kdovíjakým chytrým nápadem ani neoplývá. A už i ta jeho zápletka zabývající se třemi drogově závislými jedinci, kteří příjdou na to, že se den po dni stále opakuje dokola. Co myslíte že udělají? Zpočátku využijí situace a náležitě si vychutnávají loupeže, výtržnosti, flámování, drogy a je to pro ně strašná bžunda. Pak se jeden z nich spolu s tou samicí začnou chovat víc oduševnělě, ale co by to bylo za zápletku, kdyby ten třetí z nich nebyl magor. Dojde na zabíjení a tak dále, a tak dále! Film se snaží působit podobně oduševněle a něco sdělit, ale upřímně, jedná se spíš o ztrátu času. Amen. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uvědomit si ty správné hodnoty a najít sám sebe lze mnoha způsoby. Někdo získá ten správný náhled díky rodině, jiný charitativní činností a další v bivakováním v divočině. Hrdinové Repeaters k tomu potřebují zásah prstu Božího v podobě časové smyčky. Zprvu si jí užívají, protože si mohou dovolit věci, které by jim v normálním životě neprošly, ale čím víc to ženou do vyšších otáček, tím intenzivněji si uvědomují, že tudy cesta nevede. Tedy alespoň dva z nich. A to mi právě tak trochu lezlo na nervy. Ten obrat mi přišel až příliš náhlý. Zatímco poslední z trojice zacházel do čím dál tím větších extrémů, což mě bavilo, Milligan a Amanda Crew začali vrkat a vést hlubokomyslné debaty. Chápu, že vzhledem k tomu, jak byl příběh nastavený, to tak být muselo a nějaká forma vykoupení byl neodmyslitelná, ale já bych si to představoval trošku jinak. Jenže kdo jsem já, že jo. Ale dívatlený film to byl a to i vzhledem k celkem slušnému vizuálu a sympatické ústřední trojici, takže nakonec jsem byl relativně spokojen. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát viděná tématika časové smyčky v poměrně originálním pojetí. Trojice delikventů řešící své problémy, které se postupně vymykají z rukou. Působí to sice trochu televizně, ale je to svižné, napínavé a na až pár nedotažeností ve scénáři nemám k filmu výhrady. Těch nicneříkajících posledních 10 sekund si tvůrci mohli odpustit. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Trapné. A nikde hlavně nebylo vysvětleny, proč se ty dny najednou přestaly opakovat. Ale než jsme se dohrabali ke konci, museli jsme trpět nudou. Ta myšlenka opakování mě nijak nenadchla a směřování děje k větším naschválům, násilí a zločinům se dalo lehce předpokládat, takže pokud to mělo být drama, pro mě to byl jenom obyčejnej předvídatelnej film, kterej mě nebavil... Jenom doufám, že nikdy nikoho nenapadne natočit třeba pokračování... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama