Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 11 (1982) (série)


Násilník (S11E32)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1982, 19 min

Obsahy(1)

Ondřej Havelka v hlavní roli malé televizní komedie o tom, co všechno lze také zažít při autostopu. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ondřej Havelka ve stále stejné legrační podobě, ale nyní za násilníka. I když doživotí bylo očekávané, tak je soudnička i při druhém zhlédnutí stejně vtipná:-) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malá televizní komedie z cyklu Bakaláři vypráví o neohrožené mladé ženě, která trénuje judo a tak se nebojí stopovat. Jednoho dne stopne poněkud slizce vypadajícího Ondřeje Havelku (s knírkem!). Havelkovu auto dojde benzín a při poněkud neobvyklém počínání jeho majitele dojde žena k závěru, že ji chce znásilnit (řidič jede zkratkou, navíc lesem, naráz dojde benzín, řidič nechce ženu jen tak pustit – no kdo by se nebál i dnes!) a pořádně s ním v duchu juda zatočí. Jenže řidič neměl nic takového v úmyslu, zranění jsou četná, a tak případ končí u soudu. Ale ten pravý konec je přeci jen hodně jiný. Velmi dobře zahraná a příjemná krátká komedie. Hudba: neuvedeno ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Havelka s image herce z druhořadýho porna zatáhne frajerku - pod záminkou poruchy vozu - někam na polní cestu a tam... jí ukazuje přesličku (to není jinotaj, to je fakt!!!!). Frajerka se nasere, protože se těšila, že jí znásilní a ono nic, tak ho nejdřív zmlátí a pak ho natruc udá VB. Jedna hvězda za výpověď zvrhlého Havelky u soudu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama