Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při vánoční návštěvě u rodiny pozná zpěvačka Petey (Ida Lupino) dva muže. Majitele nočního klubu Nickyho, který jí nabízí práci a pianistu Sama, který jí ukradne srdce. (MacGuffin)

Recenze (3)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Sympatické prostředí a postavy, hezká vánoční atmosféra a jako vždycky skvělá Ida Lupino. Ale užil bych si to mnohem víc, kdyby mi furt někdo nelezl do pokoje a já nemusel pořád dávat pauzu :-) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pisnicky za Idu zazpivala nemene puvabna Peg La Centra. Potesila ucast Marthy i Andrey King. Vsem tem holkam to moc sluselo. :-) Dobryho zaporaka si strihnul v kraticce rolicce John Ridgely. O zadny typicky noir nejde, je to spis milostne drama. Treti hvezdu pridavam jen za ucast tech vsech krasavic, vcetne Dolores Moran. :-) ()

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Při vánoční návštěvě u rodiny pozná zpěvačka Petey (Ida Lupino) dva muže. Majitele nočního klubu Nickyho, který jí nabízí práci a pianistu Sama, který jí ukradne srdce..., Film inspiroval Martina Scorsese k ´´New York, New York´´. Ida Lupino byla slavná i jako jedna z mála hollywoodských režisérek. ()

Reklama

Reklama