Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PÁNOVÉ DOUFÁM, ŽE MÁTE OCHRANU. TENHLE VÍKEND SE VŠEMA VYJEBEM!....“ /// Nostalgickej návrat do starejch časů. No, že by to se mnou cloumalo.... Všichni vypadaj trochu jinak – hlavně holky. A Stiflerova máma ... no jasně. Vzpomínky na to, kdo koho (nebylo by lepší napsat kterou?) vyprstil, u kterejch bych možná tak před 30ti lety řval smíchy (můj 12ti letej se smíchy málem udusil – a pak že to prej není pro děti....). Ale trocha dobrodružství neuškodí v žádným věku (zvlášť když má fakt pěknej...). Hodně se to podobá Machrům, jen tady se voprašujou starý čuráci a přidávaj prvky Rom-Kom (co je? To je cigánsky?). A těch sentimentálních keců! U toho fakt onanujete? Hmm, já půjdu radši někam zasunout.... (de někdo se mnou? Ty ne vole, dyť sem psal, že je ti 12!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju Stiflerovi romantický mejdla. 2.) Mám strach ze školních srazů. 3. Už si nevzpomínám, kdo že to tenkrát s tím koláčem.... 4.) Thx za titule ,,Hogwarts“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg / Based on characters by Adam Herz | Hudba: Lyle Workman | Produkcia: Chris Moore, Craig Perry, Warren Zide | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media, Zide/Perry Productions | Rozpočet: 50 miliónov $ | Tržby: 233,566,407 $ || Slabo prevedená, na nostalgiu spoliehajúca vec. Najsilnejší element je samozrejme fakt, že sú všetci opäť pred jednou kamerou. Čakal som viac drsnosti, ako napríklad Stiflerova akcia proti skútrákom. Škoda. Project X rulezz. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky: Školský zraz, je vynikajúca komédia, ktorej nechýba ani humor ani srdce. Nostalgia je vo filme tak akurát, aby mali fanúšikovia pôvodných filmov radosť a mladšie ročníky určite nebudú nijako vyrušovať alebo im nedaj bože brániť v pochopení vtipov. Tých by možno v niektorých pasážach mohlo byť predsa len o málinko viac, ale tie čo vo filme sú, stoja naozaj za to (výbuchy smiechu zaručené) a nikdy nepôsobia nútene. Najnovšie Prcičky sú skrátka vynikajúcou komédiou, jednou z najlepších za posledné roky, ktorá si určite zaslúži vašu pozornosť. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Nakonec i sám velký Stifmaister si vyslechl: „Už nikdy to nebude jako dřív.“ Já děkuji režisérům, že nechali hrdiny Prciček důstojně zestárnout a vstoupit do středního věku. Dnešním třicátníkům nabídli velmi autentický pohled na jejich vlastní životy a generaci teenagerů, kteří se možná vzhlédli v prvním díle, ukázali, jací z nich budou za pár let potrhlí strejcové. Člověk občas potřebuje vystoupit ze zajetých kolejí. Opíjet se s kamarády středoškolskou nostalgií není od věci. Zvlášť když je na co vzpomínat. 65% ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Příjemná nostalgie bez zbytečného sentimentu, kterého jsem se bál jako čert kříže. Maturitní ročník 1999 to rozjíždí jako zamlada a vy se bavíte celých 113 minut - především ve scénách, kterým kraluje neodolatelné hovado jménem Steve Stifler. Pokud máte rádi původní trilogii, tak tento (doufejme) závěr je více než důstojnou tečkou za jednou z ikon mládí naší generace. Plus vás čeká jedno cameo, které potěší hlavně seriálové fanoušky ;-). Jen dodatek ke kinopřekladu - nechat zajeté MCBP jako MILF je šlápnutím vedle. Spousta diváků u nás v kině ani výborné závěrečné "reunion" nepochopila. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama