Reklama

Reklama

Pussycat

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Japonsko, 2008, 5 min

Režie:

Takena Nagao

Scénář:

Takena Nagao

Kamera:

Takena Nagao

Hudba:

Takena Nagao

Recenze (14)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Taký malý plastelínový WIP exploit o túžbe a pomste na japonský spôsob v štýle TOM-a a JERRY-ho mixnutých so sovietskym NO POČKAJ! (Nu, pogodi!) a americkým HAPPY TREE FRIENDS, a to s príležitostnými dvojkopákmi v hudobnom soundtracku :-). Nadržané sadistické prasiatko a slizák vlk, sú prichystaní zaútočiť. Koketná mačička v minisukni otŕča zadok a napína prsia. Snáď sa niekto chytí a pohladí jej hebké nôžky. Opatrne ale mica, zatočí sa ti hlava, bum, a opuchnú ti líca. ### Pred kraťasom “Pussycat“ si Takena Nagao vyskúšal svoju pretvárnu plastelínu značky GORE, už v predchádzajúcom zombie survival masakry Chainsaw Maid (2007). ### PS – kraťas “Pussycat“ sa premietal v júny 2010 na filmovom festivale “Zagreb International Animation Film Festival“, a okrem toho je držiteľom aj niekoľkých ocenení a z festivalov: “CON-CAN Movie Festival“ (v poradí šiesty ročník festivalu, cena “Award winner“), “Student Cruel Film Festival“ (prvý ročník, cena “Special Jury Award“), “Kichijoji Animation Festival“ (piaty ročník, cena “Special Jury Award“). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Budeme mít šanci sledovat nafintěnou kočku ve svůdných šatech, o kterou mají zájem hned dva poněkud zvláštní nápadníci. Pěkně nadržené prasátko, které se ze zakřiknutého hostitele promění v opravdu nadržené prase a nažhaveného vlka s pěkně ostrými drápky. Tato trojice si to rozdá poněkud jiným způsobem, než nám napovídal začátek tohoto snímku. Erotické jiskření a zvrhlé choutky se brzy promění v pěkně krvavou podívanou. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

takováhle kočka může bejt taky pěkná svině. Mám rád tyhle amatérské krváky, a tenhle se povedl. Sice to není Lee Hardcastle kterej je o něco lepší ale svoje fanoušky si najde. BTW vlk byl pěknej chlívák, ale upřímě jsem fandil spíše jemu. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Roztomilá plastelínová pussycat, násilí, úchylné prase (doslovné zvíře-prase), nadržený vlk, trocha krve, trocha Stockholmského syndromu a celé to působí docela dobře a zábavně béčkově, k téhle náladě sedí i technicky nepříliš přesvědčivá animace (trhaná kamera, papírová krabice s dírou jako stěny domu a dveře atp.). Mohl bych tu ještě na pět stran blábolit o tom že by mohla být lepší hudba a podobné koniny, ale co, já se prostě bavil, krleš. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama