Reklama

Reklama

Skeleton Farm's Halloween Horrorshow

všechny plakáty
Trailer
USA, 2010, 45 min

Hrají:

Alice Cooper, Lon Chaney (a.z.), Christopher Lee (a.z.), Boris Karloff (a.z.), Robert Englund (a.z.), Max Schreck (a.z.), Michael Keaton (a.z.) (více)

Obsahy(1)

Vydej se na cestu do hrůz, děsů! Buď svědkem strašidelné podívané, vycházející z hrůzostrašných útrob samotného HORORU!
Léta připravovaná Skeleton Farm's Halloween Horrorshow je poctou Halloweenu, starým hororovým klasikám, nestvůrám a všemu morbidnímu. Představuje bulvy-rvoucí koláž všemožných pozoruhodných obrazů a zvuků. Tak tedy nasedni a nech se provézt tímto virtuálním strašidelným zámkem! (ČSFD.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Halloweenský koktejl Disneyem počínaje a gore horrory konče! Strašidelná klipová noc vrcholí metalovými orgiemi za doprovodu utrhávaných a usekávaných hlav, rozervaných těl a létajících vnitřností. V první části se hojně vyskytují pohledné tančící prsatky prostříhané ukázkami z klasiky - Frankenstein, Dracula, Vlkodlak či Dr.Jekyll. Fanoušek hororů může s gustem hádat, o jaký film se jedná. A je jich požehnaně! Osobně mě potěšili T.Curry v roli Frank-A-Furtera, V.Price či Dracula Ch.Lee. Z muziky jsem jásal u všeho, ale nejvíce u RAMONES! I když bych možná očekával jejich hit PET SEMATARY, vzhledem k zaměření filmu. Ale jinak moooc fajn snímek! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Halloweenskou párty jsem letos prošvihl – ne že bych tenhle svátek nějak slavil, nebo prožíval – ale někteří nadšenci mají pěkné kostýmy (hlavně ženské)…Tenhle sestřih se ale vážně povedl. Nejvíce potěšil výběr hudby a samozřejmě „účast“ Freddyho, Jasona, Bruce či Alice Cooper. Samozřejmě nesmím opomenout ani atmosféru, ale vzhledem k vkusně vybranému obsahu je jasné, že byla prostě super. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

bohužiaľ som sklamaný - možno, keby som bol amík a pustím si to na halloween, predchne ma nadšenie, ale takto to musím hodnotiť ako slabou koncepciou pospájaný výber nie veľmi kvalitnej hudby, miestami nudné a dramaturgicky roztrieštené, s dvoma lepšími miestami - úvod a záver - a aj to len vďaka dobrým záberom/úsekom, poskladaným do nechutného hororového defilé; inak strašná slabota a veľké sklamanie; alice-a coopera zbožňujem, za toho prihadzujem jednu hviezdičku a potešili archívne "vtipné" reklamy s témou halloweenu... ide však o to, šo od toho očakávate, ak iba dynamický podmaz na halloween, pokojne k tomu pridajte jednu hviezdu... ja som mal však väčší nárok; ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo teda něco :-) Zajímavej nápad, originálně provedený a hlavně totálně ulítlý. Úplně 5 hvězdiček nedám, protože zábava u mě spočívala hlavně v tom, jak se mi líbila muzika, co zrovna hrála. Ta se mi většinou líbila, ale někdy taky nudila (to sem ale básník :-)) Ti, co znají moje postižení si umí představit, že, když hrál Alice Cooper, tak jsem se tetelil blahem, ale u některých jiných hudebních ukázek jsem se už tolik netetelil, ale to je hlavně otázka vkusu a ne problém tohoto dílka jako takovýho. Z dalších scének mi utkvěl v paměti skvělej rap s Freddy Crugerem, shot o chlapíkovi, co pěstuje dýně tak, aby připomínaly lidský lebky nebo lidský obličej, vtipná ukázka z Vampiřiny show a samozřejmě závěrečné vyvrcholení v podobě All American Massacre od Wednesday 13. Takže celkově to bylo dost povedený, k naprostý spokojenosti mi tam chyběl už jenom jeden, jediný kraťoulinký záběr Bely Lugosiho :-)) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bombastický, megazáživný halloweenský mixtape! Kratší a delší útržky z hororů (BRAINDEAD, ELM STREET, EVIL DEAD, NOSFERATU, FRIDAY THE 13th, BEETLEJUICE,.....), TV seriálů, reklam, animáků, horror host shows, striptýzů, starých grotesek, plus kresbičky a hudební videoklipy - to vše bezchybně nabušeno do 45 minut dlouhého videa, podkresleno parádním tématickým soundtrackem (Alice Cooper, White Zombie, Ramones, Misfits, Wednesday 13 atd.). Hodně příjemná podívaná jak pro hororové staromilce, tak snad i fanoušky novější strašidelné kinematografie, potažmo gore efektů (patří jim závěrečný klip). V oblasti mixtapeů nejsem ani trochu zběhlý, ale tipuji že tohle je mezi nimi absolutní špička. Není to tupé kompilační video, ale umně (fanouškem či fanoušky) poskládaná slideshow, která ve výsledku disponuje svým vlastním ksichtem. Odteď moje stálice pro rozjezd promítání na každý další Halloween! Jinak dá se stáhnout oficiálně zadarmo (odkaz najdete v Diskuzi) jako DVD včetně bonusů, což přináší dalších extra 40 minut srandiček - dvoudílný HALLOWEEN SAFETY, pár maličkostí a kostlivčí animák SKELETON FROLICS. Na závěr ještě odkážu na tři související tituly, chytil-li snad někdo tu pravou halloweenskou slinu... HAUNTED HISTORY OF HALLOWEEN, AMERICAN SCARY & TRICK 'r TREAT. "Ladies and gentlemen... take your seats and prepare for some trick or treats!" ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama