Reklama

Reklama

Životopisy: Shaquille O'Neal

(TV film)
  • Velká Británie Biography: Shaquille O'Neal
všechny plakáty
Velká Británie, 2007, 43 min

Obsahy(1)

Portrét legendárního amerického basketbalisty.  Shaquille O'Neal byl vždycky svůj a trochu jiný než ostatní. V jedenácti letech měřil už sto devadesát tři centimetrů. Dnes má 216 cm a váží 150 kg.
Na střední škole vynikal v break-dance a parádním smečováním do koše. Jeho neutuchající touha se zlepšovat, zájem o vše kolem, i o to, co se netýká jen basketbalu a oddanosti rodině. To z něj činí poněkud netypického představitele NBA. Je slavný a bohatý, přesto se dokáže bránit marnivosti. Mnozí tvrdí, že se nepřestal vyhýbat lidem a zůstal normálním klukem. Rád baví všechny kolem a dokáže si dělat legraci i sám ze sebe. Takové hodně přes metrák vážící mládě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Shaqa som sledoval od jeho začiatkov. Takého "drobčeka" i nemôžete nevšimnúť aj keď nepatríte k fanúšikom basketbalu. Tešil som sa na zaujímavosti z jeho basketbalovej bohatej kariéry no dokument sa zameral hlavne na jeho mimošportový život. Detstvo, rodina atď. To, ako ho precvičil Hakeem "The Dream" Olajuwon v jeho prvom finále NBA, tam zaznela jedna veta. Ako dominoval s Bryantom v LA, tiež len stroho. Skrátka mal som inú predstavu o zdokumentovaní jedného s najlepších pivotov histórie NBA.. ()

Reklama

Reklama