Reklama

Reklama

Knife Point

Obsahy(1)

Jerry cestuje naprieč Spojenými štátmi, prespáva v rôznych moteloch a snaží sa nájsť si zamestnanie, ktoré by mu dopomohlo usporiadať si život. Jedného dňa v malej reštaurácii spozná milú, aj keď troška mĺkvu rodinu, ktorá mu ponúkne to, čo tak veľmi potrebuje. Prácu. (*CARNIFEX*)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jerry cestuje naprieč Amerikou, prespáva v rôznych Moteloch, snaží sa nájsť prácu, ktorá by mu dopomohla usporiadať si život. Jedného dňa v malej reštaurácii spozná milú, aj keď troška mĺkvu famíliu, ktorá mu ponúkne to, čo tak veľmi potrebuje. Prácu. Chápem, že tá stopáž je dlhšia najmä z dôvodu vyobrazenia, vypestovania si vzťahu medzi hl. postavou a dcérou rodiny, ale ozaj sa to dalo aspoň o 10 minút skrátiť. Niet horšieho krátkometrážneho filmu, ktorý Vám pripadá, že trvá večnosť. Aj keď musím priznať, že vyslovene zlý nebol. Záver očakávaný - 45%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, který tvůrčí retard tomu hodil i zařazení horor – drama snad ale tohle pánové moc nevychytali. Čtyřčlenná rodinka a týpek co se zakouká v bistru do jejich dcery – šup a už jede s nimi autem (to jsou mi fofry). To ať se pak panáček nediví, do jaké vybrané společnosti se to dostal. Ke konci se sice přitvrdí, ale vzhledem k tomu, že jsem během těch předchozích dvaceti minut málem usnul, už to situaci moc nevylepšilo. Jejich jediným štěstím bylo, že došlo i na trošku toho „kečupu“… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Interakcie medzi postavami sú vyzobrazené skvelo, je to vlastne len herecký snímok a ponúka skôr analytickú sondu o ľudskej mysli. Nič strašidelné rozhodne nečakajte. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem čekal horor, když už je to za něj označováno, ale je to jen takový rádoby divný film, který si hraje na to, že je strašně drsný a hluboký. Nic mě zde nezaujalo, ani to finále, které se snaží mít nějaký velký smysl, anebo minimálně překvapit. ()

Reklama

Reklama